Szabadidő

Meghalt Lemmy Kilmister, a Motörhead frontembere

Az elmúlt hónapokban sokszor szóltak arról a hírek, hogy a Motörhead énekese, Lemmy Kilmister súlyos egészségügyi problémákkal küzd. Emiatt több koncertet is kénytelen volt lemondani a zenekar. Végül a rák legyőzte az énekest.

A Motörhead Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint december 26-án szerzett tudomást betegségéről, mely hihetetlen gyorsasággal végzett vele. Egyelőre több információ nem került napvilágra, de a következő napokban további tájékoztatás várható.

There is no easy way to say this…our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely…

Szerző: Official Motörhead2015. december 28.

Lemmy Kilmister 1945-ben született Ian Fraser Kilmister néven Angliában. 1975-ben alapította meg a Motörhead zenekart, melynek élén az énekesi és basszusgitárosi feladatokat is magára vállalta, valamint a dalok nagy részét is ő jegyezte. A csapat 40 év alatt több mint 30 millió lemezt adott el, és 20 stúdióalbumot jelentetett meg.

Lemmyt a hazai közönség utoljára az idei VOLT Fesztiválon láthatta Sopronban.

Forrás: ShortScore

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top