Csajos Bajok

Váratlan szex balesetek, amire nem is számítanál

A szexuális balesetek általában olyankor következnek be, amikor az ember egyáltalán nem számít rájuk. A férfiak a pénisztöréstől félnek, a nők a hüvelygörcstől. Ezért nemcsak az intim fertőzésre érdemes figyelni, ha megelőzésről is beszélni kell.

Az intim együttlétek nemcsak az élet apró örömeit adják, hanem minden szerelmi kapcsolat alapját is. Ódákat lehetne zengeni arról, hogy mennyire fontos a szexualitás és hogy nemcsak a testnek, hanem a léleknek is szüksége van a meghitt pillanatokra és a kielégülésre. Ám sajnos ahogyan számtalan dologban, a szexben is adódhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek bizony nem hogy kellemetlenek, hanem egyenesen ijesztőek is. Olyan szex balesetekről írunk, amelyek bármikor előfordulhatnak.

A legrosszabb rémálmodban sem gondolnád, hogy mennyire fájdalmas érzés a hüvelygörcs. Ugyan elsőre lehet, hogy meglepő, de a stressz az, ami kiválthatja. Na meg az ijedtség. Nem véletlen, hogy azokban a helyzetekben, amikor váratlanul rányitnak az éppen szerelmeskedőkre, bizony könnyen hüvelygörcsöt kaphatnak a nők. Ilyenkor az is előfordul, hogy annyira megfeszülnek a hüvelyizmok, hogy a férfiakat is foglyul ejtik a partnereik. Jó esetben hamar ernyedni kezdenek az izmok, már ha a nő megnyugszik. De ha ez nem történik meg, orvoshoz kell fordulni. A doktorok fel vannak készülni az ilyen helyzetekre, ugyanis gyakrabban előfordulnak, mint gondolnánk.

Amikor az szexet a párok szeretnék valami újítással feldobni, a legkevésbé sem gondolnak arra, hogy bizony akár rossz vége is lehet a nyitásnak. Bár jó esetben nem következik be allergiás reakció, ám akadnak helyzetek, amikor például egy új összetételű síkosítóra rosszul reagál a szervezet. Van, hogy csak helyi kellemetlenségek alakulnak ki, de adott esetben az egész testet érintő reakcióhullám is ketté törheti a pásztorórát. Ezért ha izgalmakat kerestek, olyan cuccokat válasszatok hozzá, amelynek megnéztétek az összetevőit. Különben előfordulhat, hogy az ügyeleten köttök ki.

Váratlan szex balesetek, amire nem is számítanál

A pasik szerint az egyik legfélelmetesebb dolog a világon a pénisztörés. Sokan lelki füleikkel még akkor is hallják a borzongató reccsenést, ha soha életükben még a közelében sem voltak olyan helyzetnek, ami így végződhetett volna. Ám vannak, akiknek ez nemcsak rémálom, hanem sajnos valóság. A szexuális extázis hevében ugyanis megtörténhet, hogy megsérül a nemi szerv lágy része. Törésről ugyan nem beszélhetünk, mert nincs benne csont, de a probléma olyan komoly, hogy azonnal orvoshoz kell vele fordulni, mivel a sérülés a húgycsövet is érintheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top