nlc.hu
Család kedvencei

Fizetősség tette a karácsonyi vacsorát a családnak

Már ilyen is van: pénzt kér a családtagjaitól a karácsonyi vacsoráért

Nem adja ingyen a rokonoknak az ünnepi lakomát.
karácsonyi menü,

Mivel a családjával tölti a karácsonyt Carla Bellucci, ezért úgy gondolja, osztoznia kell a családtagoknak a karácsonyi ünnepi vacsora költségein. Úgy döntött, 150 fontot (átszámítva mintegy 66 ezer forintot) kér fejenként a családtagoktól azért, hogy ehessenek többek között az ünnepi sült pulykájából.

Carlának amúgy nem ez az első „pénzlehúzós” esete: korábban a „Nagy-Britannia leggyűlöltebb nője” címet is „elnyerte”, mivel 2019-ben bevallotta egy reggeli tévéműsorban, hogy depressziót színlelt, hogy ingyenes orrműtétet kapjon az Egészségbiztosítótól, ez pedig sok ember szemét szúrta. Miután elmondta utólag az igazat, rengeteg negatív kritikával kellett szembenéznie; voltak, aki egyszerűen „élősködőnek” nevezték. Ennek ellenére megvédte akkori döntését, és kijelentette, reméli, hogy a lányának is lesz majd egyszer plasztikai műtétje.

Carla most azonban ismét kiverte a biztosítékot a kommentelők körében. Elmondása szerint körülbelül 15 rokona tölti majd vele a karácsonyt, de mindenkit arra kér, hogy fizessen a vacsoráért. „Ha egy étterembe megyünk, ott is fizetni kell az étkezésért, akkor miért én rendezzem az összes kiadást?” – fakadt ki a nő, aki azt is megszabta, hogy csak este 10 óráig lehetnek nála a vendégek, mivel utána ő már pihenni akar.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top