nlc.hu
Család kedvencei

PENNY karácsonyi reklám 2023

Szívhez szóló lett a Penny idei karácsonyi reklámja

Megható videóval emlékeztet az ünnep igazi jelentésére az üzletlánc.

A karácsonyt nem véletlenül tartják a szeretet ünnepének: ilyenkor megemlékezünk a számunkra fontos emberekről, azokról is, akik már nem lehetnek velünk az ünnepi asztalnál. A Penny idei karácsonyi reklámfilmje is erre emlékeztet. 

Minden családnak megvannak a maga hagyományai, a receptjei és a kedves emlékei. A Penny karácsonyi szívhez szóló videója is egy családi bejglirecept körül játszódik.

A történet szerint egy testvérpár megtalálja édesanyjuk egy régi fényképét, amin a nagymamájukkal látható karácsonyi bejglisütés közben. A kép mellett a receptre is rábukkannak és elhatározzák, hogy meglepik édesanyjukat az édességgel.

Az ötlet bevált: édesanyjuk nem csupán a süteményt ízlelhette meg, a gyermekkora karácsonyi emlékei is „előtörtek belőle” az első harapáskor.

A Penny 230 üzlete amúgy a két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart. A kiskereskedelmi lánc vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének megkeresésére is reagálva döntött úgy, hogy aznap valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Egyébként a Penny történetében nem ez az első alkalom, hogy december 24-én nem nyit ki: legutóbb 2016-ban döntött úgy, hogy a vasárnapi napra eső szentestén is zárva tartja boltjait.

Kiemelt fotó forrása: PENNY Magyarország / YouTube – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top