Család

Anyák napi ötleteink

Az édesanyák képesek érzékelni szeretetünket bármilyen ajándékból, ezért nem az a fontos, hogy az milyen drága, hanem hogy szívbõl adjuk-e... Azért érdemes utánanézni, és óvatosan tapogatózni, hogy minek is örülne igazán.

Tippjeink

  • A virág minden alkalomra megfelelő, gyönyörű ajándék. Bármely variációját választhatjuk, önmagában vagy más ajándék kísérőjeként. Az Anyák napja ünnepe elképzelhetetlen virág nélkül.
  • Vegyük fontolóra a parfümöt vagy valamilyen apró holmit. Akár csokoládé, jégkrém is szóba jöhet, mert ezeket más ajándékok kísérőjeként használhatjuk.
  • Keressünk olyan valamit, melyről tudjuk, hogy édesanyánk szeretné megvenni, s előzzük meg őt – természetesen, ha módunkban áll. Lehet ez alkalmi vagy mindennapos használatra való ruha vagy akár egy különleges hajcsat.
  • Találjuk ki, ha mondjuk új mikrosütőt vagy gőzölős vasalót szeretne, s lepjük meg a kívánt tárggyal, ha megtehetjük. De sose feledjünk valamilyen személyes jellegű dolgot is hozzátenni e maradandó nagyobb ajándékokhoz, mint a parfüm, egy csokor virág vagy más apró kedvesség.
  • Hagyjuk, hogy ötleteket adjon, vezessen minket az, amiket szeret. Ha például macskarajongó, lepjük meg akár egy élő jószággal vagy olyan tárggyal, melyet macskamotívum díszít.
  • Bizonyosodjunk meg arról, hogy nem jut tudomására lázas készülődésünk vagy ajándékkészítésünk. Érje kellemes meglepetésként köszöntésünk.

    Hogyan töltsük az ünnepet?

    Feltétlenül szánjunk édesanyánkra egy kis időt, különösen ha egyébként nem vele élünk. Szórakoztassuk! Főzzünk az alkalomra különleges étkeket, készítsünk egyedi üdvözlőkártyákat. Rendezhetünk tiszteletére partit is, meghíva barátait, közeli családtagjait. Ha kedve lenne kiruccanni, kísérjük el. Ha lehetséges, vigyük az egész családot. Bizonyára örülni fog neki. Végül is ő gondoskodik mindenkirôl. Egy színházlátogatás vagy vidéki kirándulás meg fogja tölteni édesanyánk szívét gondoskodásunk melegével.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top