Család

Gyermekfilm

Videofilm-sorozat készült szülõknek, amely az erõszak nélküli gyermeknevelést szeretné bemutatni. Egy lehetõséget kíván a szülõknek nyújtani, hogyan lehet örömmel együtt lenni kisgyermekükkel.





Az első másfél év mindennapi gyermeknevelési kérdéseiben igyekszik eligazítást adni, mint pl.: evés, sírás, mozgás, játék, stb. A filmeken szülőket és gyerekeket láthatunk hétköznapi helyzetben.

A filmek szakmai anyagát Tardos Anna, dr. Majoros Mária, dr. Borbély Sjoukje, Mózes Eszter és Tényi Vera állították össze és szakértőként közreműködtek a megvalósításban.






Az első kazettáról:


1. ÉRINTÉS
Éveken át oly sokszor megfogjuk, a karunkba vesszük, hozzáérünk a bőréhez… Szeretjük, gyönyörködünk benne, örülünk a létezésének. Vajon kifejezi-e mindezt a kezünk, vajon ezt üzenik-e a mozdulataink? Álljunk meg és gondolkodjunk el egy kicsit, vizsgáljuk meg tüzetesebben mindennapi helyzeteinket!

2. ENNI JÓ!
Étvágytalan? Válogat? Futni kell utána a falatokkal? Vannak kisétkű gyerekek, akik szépen fejlődnek, vannak aggódó felnőttek, akik nehezen igazodnak el az örökké változó étkezési szokások és elvárások között. Miként vezethetjük el gyermekünket békés és örömteli módon a szopástól az önálló evésig?

A teljes sorozat 6 kazettán már kapható!





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top