Család

Csak vakondnacit ne!

Ha babát vársz, természetes, hogy bálnává válj? Bár egy buszos utazáshoz nem árt domborítani a pocakot, hátha így még helyhez is jutsz, szerencsére már nem kell terhes helyett kövérnek álcázó lebernyegekbe burkolózni.





Bár voltak idők, amikor terhesnek lenni nem volt egy társadalmilag elfogadott állapot, ma már szinte divatnak számít. Különösen nyaranta látni, hogy a kismamák büszkén hordják pocakjukat, amelyet ilyenkor semmi nem takar. Vannak persze alapvető szempontok, amelyeket a baba és a mama érdekében nem árt figyelembe venni. Pl. a szoros derék senkinek nem kényelmes, és persze nem is tesz jót. Szintén nem javasolt az amúgyis szép lassan elmozduló, kitáguló medencét, és a növekvő súlytól megterhelt ízületeket tűsarokkal terhelni. Ez már csak azért sem praktikus, mert az esetleg jelentkező szédülés így szinte biztos eséshez vezetne.





Hát ennyit a jótanácsokról. Egyébként pedig azt javasoljuk mindenkinek, hogy vérmérsékletének megfelelően rejtegesse vagy mutogassa pocakját. Persze szintén figyelembe véve a felszedett kilókat és az esetleg visszatartott vizet. Csak egy a kérésünk: vakondnacit és lebernyegeket ne!

Lássunk inkább néhány kényelmes, és esetleg divatos összeállítást:

Kattints a képekre!

 

 





























 

 






 





 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top