nlc.hu
Család
Képeslapküldõ pályázat

Képeslapküldõ pályázat

Sokunkban szunnyad mûvészi képzelet és alkotóvágy, csak eddig az élet úgy hozta, hogy nem tudtuk kiélni õket. Most itt az alkalom, hogy megmutasd fantáziád és ügyességed a világnak!






Alkosd meg az év legszebb karácsonyi képeslapjait, rajzolj, színezz, fess, fényképezz, majd küldd el nekünk a kész művet, hogy beillesszük képeslapjaink közé. Dolgozhatsz kész fényképekből, képekből is. Ne fogd vissza tehetséged, hiszen ha szép karácsonyi képeslapokat készítesz, nem csak magadnak szerzel örömet, hanem sok olvasónak is, továbbá – és most jön a java – részt veszel képeslapkészítő-versenyünkben, és fantasztikus Logitech ajándékokat nyerhetsz.

A pályázat ideje: 2004. október 18 – november 8-ig.
























1. díj:






A fődíj ez a Logitech® X-530 hangfal szett. Ez a hangfalkészlet minden képzeletet felülmúl. Hallgass bár zenét, nézd bár kedvenc filmedet, vagy múlasd az időt számítógépes játékkal, olyan térbeli hangzásban lesz részed, hogy felteszed magadnak a kérdést: hol vagyok? Filmforgatáson, koncerten vagy még mindig idehaza?







2. díj:






A második legdekoratívabb képeslap készítője a Logitech Cordless Desktop Express nevű szerkentyűjét viheti haza. A vezeték nélküli billentyűzet és egér a lehető legszabadabb munkát vagy kikapcsolódást teszi lehetővé. Nincs többé összetekeredett zsinór, nem gátol többé semmiben a rövid madzag, s ha úgy tetszik, öledbe is veheted a gombokat és az egeret, és fotelodban hátradőlve klimpírozhatsz.










3. díj:


A harmadik legimpozánsabb mű készítője két darab Logitech Quick Cam Communicate webkamerát vehet birtokba. Épp jókor, hiszen karácsony táján annyi telefont kell lebonyolítani, hát akkor miért nem mindjárt videótelefonálsz? Nem, ez nem a távoli jövő, hanem maga a valóság, itt a jelenben. Te is kipróbálhatod!










Különdíj:





A szerkesztőség által legtehetségesebbnek ítélt tizennégy éven aluli képeslapkészítő művészpalántát a Logitech Cordless RumblePad 2-vel jutalmazzuk. Mi is ez? A tizennégy éven aluli képeslapkészítő művészpalánták jól tudják: vezeték nélküli távirányító játékokhoz, hogy a játékos minden autót leelőzzön, minden passzt kapura lőjön, és minden szörnyet megöljön.













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top