nlc.hu
Család
A fogyásról és a jó közérzetrõl szülés után

A fogyásról és a jó közérzetrõl szülés után

Hiánypótló könyvet írt Kenéz Kíra, aki a szülés utáni idõszakkal kivételesen nem a baba, hanem a mama szemszögébõl foglalkozik. Önzõnek tûnik a téma? Szerintünk nem az!

Nem az, hiszen a boldog és kiegyensúlyozott mama a jól fejlődő és boldog baba záloga. Abban pedig valószínűleg egyetérthetünk, hogy a gyermekáldás célja nem egy új egyed létrehozása, hanem a családalapítás, ami egyedi és megismételhetetlen érzésekkel ajándékoz meg mindenkit.

Ehhez képest a terhesség és a szülés bizony igencsak megviseli a nőket. Ráadásul nem elég, hogy a szervezet különleges igénybevételt áll ki, a léleknek sem könnyű az új szerephez alkalmazkodnia, és anyaként tekintenie önmagára.

A szülés utáni időszak szintén nem könnyű. A szoptatás nehézségei, a felelősség hatalmas súlya mind nehéz teher. Legjobb, ha ebben az időszakban is komolyan odafigyelsz magadra.

A fogyásról és a jó közérzetről szülés után című könyv minden olyan kérdésben igyekszik használható tanácsot adni, ami ilyenkor felmerülhet. Legyen szó az újjáéledő szexuális kapcsolatról, a fogyásról, babakocsival végezhető gyakorlatokról, kalóriákról, és a babával való foglalatosságokról.

Mindenkinek ajánljuk a könyvet, aki szülni készül, vagy éppen megszülte gyermekét. Ne hanyagold el magad, mert azzal családodat hagyod cserben!

A könyv az LPI Produkciós Iroda gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top