Család

Kenéz Kíra: Az elsõ 12 hónap titkai

Tudod, hogy épp most született kisbabád a fejlõdés milyen magas fokára jut el az elkövetkezõ tizenkét hónap alatt? Szeretnéd tudni, mit fog legközelebb megtanulni? Szeretnéd tudni, mit érez, mitõl fél, mitõl lesz boldog?




A babák még nem tudják világosan megmondani, mit éreznek, gondolnak. De ez persze nem jelenti azt, hogy ne éreznének és gondolnának mindenfélét. Ha pedig igazán szeretnéd megérteni, miért sír a kis lurkó, vagy miért olyan fontos, hogy már fél percig meg tudja tartani a fejét, vagy mi a kedvenc színe, neked való Kenéz Kíra könyve. A kötet ráadásul abban is segít eligazodni, hogy könnyebben megértsük és elfogadjuk a gyerekek olyan cselekedeteit, amik esetleg rosszaságnak tűntek. Pedig nem azok, inkább csak szárnypróbálgatások.


Hiánypótló kötet került könyvesboltok polcaira. Olyan könyv, amely szakértők segítségével mutatja be a fejlődés első, talán leginkább eseménydús évét. Ajánljuk mindenkinek, akinek kicsi vagy már nagyobb gyereke van, vagy aki csak szeretne. Olvasd át, és havonta vedd elő újra, hogy segíthessen jobban megérteni, mit is érez vagy gondol a természet által a gondjaidra bízott gyerek.


A könyv az LPI Produkciós Iroda kiadványa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top