Család

Küzdelmes elsõ év

Emlékszel még a Kismama naplójára, ahol a terhesség minden gyönyörû és rémséges aspektusáról olvashattál? A történet a szülõszobában ért véget. Illetve dehogy, ott csak elkezdõdött!





Megszületett ugyanis a Baba memoárja, melyet H. Berta visszaemlékezései alapján ki más jegyzett volna le, mint Szécsi Noémi, azaz Berta baba anyukája.

A kalandok pedig tovább folytatódnak. Mit folytatódnak: egyre csak fokozódnak. Hiszen nem is gondolnánk, hogy az anyaméhben még fickándozó babának milyen nehéz megszoknia, hogy mozdulni sem tud. Hogy a baba maga választja szüleit egy felhőn üldögélve. Hogy pszichés fejlődésére már korán hatással van az Anyatejesek Ligája. Hogy a hasfájás valójában csak egy összeesküvés, és hogy mit tegyünk, ha a mama helyét átvette éjszakára egy sötét szörny.

Berta nagyjából minden fontos teendőre megtanít minket, így hát mindjárt világosabbá válik minden furcsaság, melyet gyermekünk művel, művelt vagy művelni fog élete első évében! További jó szórakozást mindenkinek! (Ez garantált!)

A könyv a Tericum Kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top