nlc.hu
Család
Gyerekprogramok a Millenárison

Gyerekprogramok a Millenárison

Neves bábszínházak színészei, muzsikusai várják a gyerekeket a Millenáris Park óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló bérletes elõadásain. A játszóházak foglalkozásait kézmûves mesterek vezetik.

Garabonciás bérlet – Óvodásoknak és kisiskolásoknak

Március 08. kedd, Fogadó

10.00 – 17.00 Kenderkóc Kézműves Műhely
üvegfestés, szitázás, papírmerítés, gyöngykokárda-készítés

11.00 Szalóki Ági koncert„Téli–nyári laboda”

Szalóki Ági neve sok-sok produkció kapcsán csenghet ismerősen. Nagyon sok eddig megjelent lemezen szerepel énekesként a neve, többek között a Besh o droM, az Ökrös és a Makám zenekar lemezein. Most arra vállalkozott, hogy óvodások számára készítsen CD-t, amelyen mesék, mondókák, gyermekjátékok és gyermekeknek szóló dalok szerepelnek A népzenei ihletésű dalokat klasszikus zenészek komponálták.





Április 05. kedd, Fogadó

10.00 – 17.00 Tündérkert játszóház

Benne : Báb-műhely, ahol ellesheted a bábkészítés apró-cseprő fondorlatait

11.00 Pécsi Bóbita Bábszínház: Kék madár – bábjáték zenére

Szereplők: Csizmadia Gabi, Illés Ilona, Ragán Edit, Matta Lóránt, Kiss Tibor

„Gyönyörű az az este, mikor anya mesél. Cirógatja a hátamat, s csodás történetet mond a csillogó tollú, szépséges kék madárról. Szempilláim elnehezülnek, s talán alszom is, de a mese nem ér véget, álmomban hömpölyög tovább: Anya Fénytündérré változik, s Myrtyllel a testvéremmel útra kelünk, hogy a kedvenc mesénkből elröppenő kék madarat megkeressük. Anyatündér segít: gyémántot forgat, csillámot szór, de nem leljük madarunkat…

Én, Tyltyl már fel is adnám a keresést, ha nem ébresztene fel anya, nem röppenne ki szempillám mögül az álomtündér, s nem derülne ki, hogy a varázslatos szépségű kék madár….”





Április 26. kedd, Fogadó –
Évkerék legendárium

10.00 – 17.00 Kenderkóc Hagyományőrző Műhely (tűzzománc műhely, csuhézás, dekupázs)

10.00 – 15.00 Világfa – regélő meselabirintus

11.00 Gryllus Vilmos koncert



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top