nlc.hu
Család
MKB Gondoskodó szolgáltatáscsomag

MKB Gondoskodó szolgáltatáscsomag

Egy gyermek születése, felnevelése a sok öröm mellett már az elsõ pillanatokban is nagy feladat elé állítja a szülõket.







Nagyításhoz kattints a képre!
Azonnal megfogalmazódik egy kérdés: gyermekünk számára hogyan tudjuk a legtöbbet és a legjobban adni. Rá kell jönnünk: gyermekünk élete hosszú távú, megfontolt tervezést igényel, és ahhoz hogy szellemi, erkölcsi és anyagi fejlődésének feltételeit biztosítsuk, hozzáértő partnereket kell találnunk.
Az állam által megfogalmazott elképzelés, hogy valamennyi gyermek 18 éves korát betöltve segítséget kapjon életkezdéséhez egy kitűnő, hosszútávon átgondolt kezdeményezés, amelynek segítségével a gyermekek biztos alapokkal vághatnak neki a „nagybetűs életnek. A Start-számla megnyitása után azonban további kérdés merül fel: hogyan biztosíthatjuk, hogy a félretett megtakarítások az évek haladásával megőrizze értékét?

Az MKB Bank egy új, minden befektetési lehetőséget összefogó pénzügyi megoldást dolgozott ki MKB Gondoskodó szolgáltatáscsomag elnevezéssel. „Bankunk célja, hogy a szülők és a gyermekek hosszú távon, egy egész életre szólóan folyamatosan növeljék megtakarításaik értékét pénzügyi tanácsaink és szolgáltatásaink segítségével” – hívja fel a figyelmet Bartha Ákos az MKB Bank főosztályvezetője.





„ Megéri Bankunkhoz hozni az állami támogatás összegét, mivel a babakötvényhez kapcsolódó MKB Start számlához tartósan magas kamatot fizetünk, a kamatjóváírást nem kötjük rendszeres havi pénzátutaláshoz. Ezen felül egy külön értékpapír számla nyitásával arra is megoldást biztosítunk, hogy a folyószámlán lévő összeg értéke állampapírok vásárlására is felhasználható legyen.”
Ismerve egy gyermek felnevelésével járó anyagi terheket, az MKB Bank már az állam által törvényben meghatározott évi 120 ezer forintos befizetéshez is a legmagasabb kedvezményeket nyújtja, és ezért a Start-számlán szereplő összeg után is kiemelt betéti kamatot kínál. (Ez 2006-ban 6,3 százalék – EBKM: 6.5% – , amely a jegybanki alapkamat feletti kamatszintet biztosít, és az inflációnál magasabb hozamával a befektetés értékét őrzi.)


Sokan kérdezik: mit tehet a szülő, ha 120 ezer forintnál jelentősebb összeggel szeretne hozzájárulni gyermeke jövőjéhez?
A kérdésre a Start számla mellé létrehozott, azonos, kedvező kondíciókkal rendelkező MKB Gondoskodó számla a válasz, amelyen tetszőleges összeget helyezhet el a gyermek nevére a család (nagyszülők, rokonok), illetve az ismerősök. A Gondoskodó számlacsomag segítségével lehetőségük nyílik arra, hogy a maximált 120.000 forint összegnél is többet tegyenek félre, mivel a befizetések értéke nincsen korlátozva, és egyben a számla magas hozamot biztosít tulajdonosának. Amennyiben a család, illetve ismerősök még több megtakarítással kívánják a gyermek jövőjét segíteni, úgy az MKB Gondoskodó értékpapírszámlára helyezett összeg számos befektetési termék vásárlására ad további lehetőséget.

„Az MKB Start számla megnyitásakor minden babának egy-egy ajándék csörgő-csuklópánt babajátékkal kedveskedünk, míg az év végéig Gondoskodó számlát is megnyitó ügyfeleink között havonta egy-egy 100 ezer forintos, a Brendon Babaáruház országos hálózatában felhasználható vásárlási utalványt sorsolunk ki.”

Sőt a fentieken túl az MKB Bank gondol azokra a gyermekekre is, akik 2006. január elseje előtt születtek. Várhatóan a tavasz végétől megteremtjük annak a lehetőségét is, hogy a szülők akár a korábban született gyermekük számára is kiemelten magas kamatozású előtakarékossági számlát nyithassanak.”- vázolja fel az MKB Bank ajánlatának további vonzó elemeit a főosztályvezető.






Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top