nlc.hu
Család
Miniszterasszony a Születés Hetén

Miniszterasszony a Születés Hetén

Dr Horváth Ágnes miniszterasszony is részt vesz a hétfőn indult és vasárnapig tartó Születés Hete országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozaton, melynek célja, hogy a háborítatlan szülés hazai lehetőségei és az azokhoz kapcsolódó kutatási eredmények minél több szülés előtt álló nőhöz, családhoz és egészségügyi dolgozóhoz eljuthassanak.






A Születés Hete 2007 rendezvénysorozat keretében május 11-én pénteken 17-30-tól a Nagy Imre ÁMK-ban (Simon Bolivár sétány 4-8. ) Rist Lilla: Nórák című filmjét nézheti meg a közönség. A vetítés utáni beszélgetésen a rendező mellett részt vesz dr. Horváth Ágnes miniszterasszony is, aki szívesen válaszol a közönség kérdéseire. A beszélgetésen jelen lesznek orvosok, szülésznők, bábák és dúlák is.

Az immár ötödik éve – egyre több, idén 57 településen – zajló Születés Hete programjai segítenek abban, hogy a várandósság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen, hanem olyan értékes életszakasz, amely a leendő édesanyákat megerősíti nőiségükben, kisbabájukkal és a párjukkal való kapcsolatukat elmélyíti, s megadja a lehetőséget, hogy a szülést méltó módon, megrendítően szép kiteljesedésként élhessék át. A rendezvénysorozat célja, hogy a háborítatlan szülés hazai lehetőségei és az azokhoz kapcsolódó kutatási eredmények minél több szülés előtt álló nőhöz, családhoz és egészségügyi dolgozóhoz eljuthassanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top