nlc.hu
Család
Limitált kiadás – egyedi dizájn: Libero – a Svéd Divatmárka?

Limitált kiadás – egyedi dizájn: Libero – a Svéd Divatmárka?

A világ elsõ egyedi tervezésû pelenkái megérkeztek Magyarországra is: a cél nem a divatteremtés, hanem az édesanya és édesapa boldogsága, melyet a kisbaba mosolya táplál!

A divat mindennapi életünket meghatározza, minden reggel órákat töltünk a tükör előtt, s mikor már kiválasztottuk a legtökéletesebb ruhát, még egy negyedórát válogatunk a cipők között. Valóban a divat mondja meg, hogy ki vagy? A válaszunk egyértelműen: nem. De mégis, a hangulatunkat meghatározza, hogyan érezzük magunkat abban a többéves, imádott nyári ruhában vagy éppen a legmárkásabb, de nekünk mégsem tetsző nadrágban, amit a márka miatt mégis megvettünk.

A Libero idén nem csak arra gondolt, hogy a száraz babapopsi nyújtotta kényelem miatt legyen jó a baba hangulata: picit öltöztet is. S remek gondolat, hogy nem akar trendi babákat csinálni, hanem csak jó hangulatú, mosolygós kismanókat akar látni a pelusokban.







Most először terveztek egyedi kivitelezésű pelenkákat, ahol a klasszikus felnőttruházatunk elemeit csempészték bele a száraz érzést biztosító pelenkákba. A különleges darabok exkluzivitását biztosítja az is, hogy a pelusokat csak egyetlen hónapig vásárolhatjuk meg a Rossmann (május 24. – június 3.), a DM (május 10. – május 23.), a Spar, a Kaiser’s és az Interspar (április 26. – május 9.) üzleteiben.

A divatos külső nem befolyásolja a pelenka árát, csak a hangulatunkat. Képzeljük csak el, hogy mennyivel egyszerűbb lehet az egyébként izgő-mozgó pindurok pelenkázása, ha azt összeköthetjük egy kis játékkal, párbeszéddel. S ehhez nem kell már a kedvenc halacska vagy kis rágóka: a pelenka lehet a téma. „Nézd csak, kicsi Rozi, lánc van a pelusodon. S nem is akármilyen, még egy medál is van rajta.” S már láthatjuk is, ahogy a kislány arca felmosolyog, és a kis ujjaival simogatja a divatos darabot!







A nyár közeledtével érdemes akár több csomagot is elraktározni. Alig várom, hogy imádott keresztfiam a kis húsos lábaival a fűben totyogjon, miközben a popsiján ott van a kép, a zsebéből kilógó fésű.

Az egyedi tervezésű pelenkák tehát a divatvilág játékos grafikai elemeit hordozzák magukon: a 70-es évek „Szeretkezz, ne háborúzz” feliratát, a rapperek láncait, a fémmel kirakott övet vagy éppen egy játékos cipőfűzőt. A lényeg tehát nem a divat hangsúlyozása, hanem ami a jó hangulatú, divatelemeket is tartalmazó, száraz érzést biztosító pelenka alatt van: a popsi és maga a Baba.


További információk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top