nlc.hu
Család
Mesélõ könyv alapkészlet + Némó nyomában

Mesélõ könyv alapkészlet + Némó nyomában





A gyerekek szeretik újra és újra meghallgatni kedvenc meséiket. A Mesélő könyvnek köszönhetően ez a kívánságuk minden eddiginél könnyebben teljesülhet.

A gyerekeknek nincs más dolguk, mint felnyitni a Mesélőt, és máris csodálatos képek, barátságos mesehősök és mókás hangok birodalmába csöppennek. Csak lapozniuk kell, és hallgatni a mesét.
A Mesélő könyvet elővehetjük lefekvéskor, autóban, a délutáni pihenő idején vagy bármilyen más alkalommal. A hangerő szabályozható, így a csendesebb időszakokat sem zavarja meg. A Mesélőhöz fejhallgatót és mikrofont is csatlakoztathatunk.

A Mesélő Könyv sorozatában egész könyvtárra való történetet találunk a klasszikus mesék közül, így gyermekünk mindig újabb és újabb kalandokba vetheti bele magát a Mesélő könyv segítségével.

Az alapkészletben minden esetben a Némó nyomában c. mese található.






Mesélő könyv alapkészlet + Némó nyomában
300×290 mm, 24 oldal, ára: 9.999,- Ft 
Alexandra Kiadó


A szerkesztő ajánlása:

A legfontosabb, mielőtt hazaérsz, gondoskodj arról, hogy legyen a kezed ügyében egy kicsike csillagcsavarhúzó (gyakorló anyukák, apukák ilyet tartanak otthon minden eshetőségre), és feltétlen gondoskodjál négy darab baby elemről (az olyan, mint a ceruza, csak kisebb). Ezekre szükséged lesz, mert addig a mesélő könyv meg sem mukkan, míg bele nem töltöd a muníciót. Utána pedig elvarázsol. De tényleg. Nyugalom költözik a lakásba, megszűnik az indiánüvöltés és még egy csésze kávét is egy ültő helyedbe tudsz elkortyolni. Az erkélyen. napsütésben. Tudjuk mit jelent ez… Aztán, ha nagyobbacsak a mesehallgató gyermeked, akkor kis ujjacskáivel kezdi követni a betűket, ügyesen próbálja megfejteni melyik sorból mi hangzik. Lapoz, hallgat, ámul ezredszerre is. Jó móka, hozhatjuk a következő részt, naná, hogy a Verdákat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top