nlc.hu
Család
Gyermeknap a budapesti Városligetben

Gyermeknap a budapesti Városligetben

A Cartoon Network csatorna kedvencei, Bloo, Scooby-Doo, Boci és Pipi, és Dexter ismét eljönnek Budapestre, hogy egy fergeteges hétvégét töltsenek a Városligetbe látogató gyermekekkel és szüleikkel, május 26-án és 27-én, Gyermeknapon.


A Cartoon Network idén is a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat által immár 17. alkalommal megrendezendő gyermeknapi rendezvényén vesz részt a budapesti Városligetben, ahol a hétvége során több mint 400 000 látogatót várnak ingyenes programokkal.


A tavalyi Cartoon Network rendezvény óriási sikert aratott nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is, hiszen a legkisebbtől a kicsit idősebbekig mindenki talált valamilyen szabadidős tevékenységet, és senki sem tért haza üres kézzel.


Helen Lucy, a csatorna marketing igazgatója a következőket üzente a látogatóknak: „Nagyon örülünk, hogy egy ilyen nagyszerű gyermeknapi rendezvény részesei lehetünk Magyarországon. A Cartoon Network non-stop humor, móka és kacagás a képernyőn, de nem szeretnénk itt megállni. Szeretnénk a figurákat életre kelteni, hogy a gyermekek a Városligetben találkozhassanak velük, hiszen mi is lehetne emlékezetesebb számukra annál, hogy kezet rázhatnak Dexterrel vagy focizhatnak egyet Scooby-val.”


10 órakor kezdődnek a jópofa vetélkedők és játékok az Olof Palme és Zichy Mihály út közötti részen, és a program egészen este 6-ig tart mindkét nap. 

A gyerekekre élmények egész sora vár: lesznek kvízjátékok, aszfalt-rajzverseny, Shaun a bárány rajzderbi, Bloo dekázóverseny, és mindenki elkészítheti saját Cartoon Network pólóját is! A legsportosabbak pedig idén első alkalommal Scooby Focikupáján mérhetik össze ügyességüket! S hogy azok se unatkozzanak, akik a sok játéktól elfáradtak: a Cartoon Network egész nap népszerűbbnél-népszerűbb, erőszakmentes rajzfilmeket vetít. Kicsik és nagyok természetesen találkozhatnak kedvenc rajzfilmfiguráikkal is –Scoobyval, Bloo-val, Dexterrel, Bocival és Pipivel-, és reméljük, hogy általuk még felejthetetlenebb és varázslatosabb Gyermeknappal tudunk a gyermekeknek kedveskedni!


A nagyszerű szórakozás mellett számtalan Cartoon Network meglepetés-ajándék várja a gyerekeket. Aki elég bátor, hogy részt vegyen a vetélkedőkön, jutalomban részesül!


Ha szeretnél részese lenni a mókás játékoknak, gyere ki Te is a Városligetbe május 26-én és 27-én!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top