Család

Retro pelenkák a divatrajongó szülőknek

A tavalyi nagy siker után a Libero újabb designnal jelenik meg a polcokon. A 2008-as tavasz-nyári Kling by Kling kollekció egyedi pelenkáit egy világhírű svéd divattervező, Karolina Kling tervezte.

A designer különleges mintái nem szokatlanok a magyar szemeknek, számos divatmárkán láthattuk már kézjegyeit. A pelenka-kollekció visszahozza a 70-es évek motívumait és formáit. A design 6 különböző mintán alapul, amik az egyes motívumokból végül egy egyszerű történetet alkotnak. Kling szerint ez egy fantázia világ, ahol különböző karakterek találkoznak.

Karolina tervezés közben a legjobb barátnőjére gondolt, aki épp akkor adott életet egy kisbabának és tudja, hogy a fiatal városi anyukák manapság mennyire rajonganak a divat iránt.

„A kollekcióimat mindig ugyanolyan élvezettel tervezem, legyen szó ruhatervezésről vagy pelenkatervezésről.” – mondta Karolina Kling. „Remélem, hogy mind a szülők, mind a babák élvezni fogják a különleges mintáimat!”

A Libero elsődleges célja nem a divatteremtés, hanem a jó hangulat és a baba-mama kapcsolat erősítése. A pelenka mintája újabb és újabb játékos ötleteket és párbeszédet szülhet azokban a bizonyos intim pillanatokban, amit a pelenkázó mellett töltünk babánkkal.

A Libero Kling by Kling kollekcióját 2008. május végétől – a készlet erejéig – vásárolhatják meg a szülők a nagyobb drogériákban és hipermarketekben.

A Kling by Kling pelenkák ugyanazzal a kiváló minőséggel rendelkeznek, mint a többi Up&Go pelenka és az ára sem változott.

A Kling by Kling kollekció az alábbi méretekben elérhető:

Maxi 7-11 kg

Maxi Plus 10-14 dg

XL 13-20 kg

CL Plus 16-26 kg

 

csipp-csöpp
csipp-csöpp
cukisereg
cukisereg
felhőjárók
felhőjárók

 

 

 

 

 

 

 

psszt
psszt
virágnézet
virágnézet
manófalva
manófalva

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel párhuzamosan a Libero lehetőséget ad a kreatív édesanyáknak, hogy saját divat jegyükbe öltöztessék gyermekeiket és bemutathassák egyedi tervezésű pelenkáikat. A „Tervezd magad” pályázatról bővebben a www.libero.hu oldalon olvashatnak nemsokára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top