nlc.hu
Család
Hónapok óta otthon vagy a kicsivel?

Hónapok óta otthon vagy a kicsivel?

Ne beszéljünk mellé! A legelszántabb, hős anya is elfárad néha. Az első hónapok pelenkázás-szoptatás-fürdetés feladataiban elhavazva az anyai érzés újdonságától fűtve talán eszedbe sem jut, hogy magadra is kellene szánnod egy kis időt. Most ősszel meg gondolni sem mersz arra, hogy egy kisbabával nekivágj egy utazásnak. Pedig, ha most pár hónapos a kicsi, garantáltan elmaradt a nyaralás, igaz?

Az első közös utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. „Milyen idős babával merjek útnak indulni? Be kell-e csomagolnom a fél háztartást az útra? Hogy teremtem meg ott az otthon kényelmét? Anyukaként elérhetőek a szálloda wellness szolgáltatásai, vagy a 24 órás „mama-szolgálat” mellett erről tényleg le kell mondanom?”

Van egy hotel az országban – Alsópáhokon – ahol 12 éve azon dolgoznak, hogy a család minden tagjának ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak. Ahol a családbarát jelző nem pusztán frázis! Nemcsak a hotel berendezésénél gondoltak a gyerekekre, hanem a munkatársak is értenek a kicsik nyelvén.

Itt senki nem néz rád mérgesen, ha kiborul a kakaó, vagy éppen hiszti korszakát élő gyermeked az étterem közepén vágja földhöz magát. Maximum egy cinkos kacsintásra számíthatsz a szomszéd asztalnál ülő családtól. Igen, tegnap velük is épp ugyanez történt.

Nem is csoda, hogy a vendegvaro.hu által indított szavazáson a nyár vendégváró szálláshelyének választották az alsópáhoki Kolping Hotelt.

Szerencsére a beltéri játszóháznak és a fedett uszodának köszönhetően a hotel ideális helyszín őszi és téli pihenésre is.

Amíg nem köt az iskolaidő utazz bátran szezonon kívül! Olcsóbb és garantáltan hasonló családokkal találkozol majd!

A Kolping Hotelben egyedülálló módon ingyenes tanfolyamokon is részt vehetsz:

Kriston Intim Torna Tábor: Használd ki, hogy itt Te is kikapcsolhatsz kicsit az anyuka üzemmódból. A családodról közben gondoskodnak. Izgalmas témák, biztos szorítás minden női korosztálynak.>>>

Babaúszó tábor: Különleges hangulatú napok, amikor minden a babák és mamák körül forog. Néhány nap alatt a kis apróságból profi merülő lesz. Egy jókedvű társaság, és rengeteg közös élmény.>>>

És azt hallottad, hogy november elején a nagyit ingyen vihetitek magatokkal? Részletek a honlapon.>>>

Még van kérdésed? Kattints ide és munkatársaink örömmel segítenek!

További információ: www.kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top