Család

Vízparton is biztonságban

Egy új csöppség lépett nemrégen az életedbe, és jobban félted, mint gondoltad volna. Ahogy megszületett, és kilépett a pocakodban lévő biztonságból, óvod minden kis mozzanatát. Arra gondolni sem mersz, hogy uszodába, vízpartra vidd?

Pedig a babák természetes közege a víz, mert éppen az anyaméhben eltöltött időre emlékezteti őket. Bennük van még az úgynevezett búvárreflex is, ahogy víz alá kerülve az orrukból kifújják a levegőt, és zárják a garatot. Persze ez csak rövid ideig tart, de tanulható, és tovább lehet fejleszteni egy módszer segítségével, ami nem más, mint a babaúszás.

A babaúszás játék és pancsolás, egy különleges élmény, és egy olyan dolog, amit a babád önfeledt mosolyával jutalmaz. A babák anyuka vagy apuka segítségével intenzíven mozognak a vízben és az oktató irányításával élvezik a víz alá merülést.

És ami a legfontosabb, hogy nagyon jó hatással van a gyerek szervezetének a fejlődésére: erős lesz, egészséges, kiegyensúlyozottabb és ellenálló képessége is fokozódik.

Kipróbálnád, de lakóhelyed közelében nincs rá lehetőséged? Ez nem akadály. A Kolping Hotelben évente többször is szerveznek babaúszó táborokat, és a babák 5 napon át ingyenesen úszhatnak. Stoller Kati olyan gyakorlatokat is tanít, amelyeket akár otthon is kipróbálhatsz és fejleszthetsz. Minden babával előképzettségének megfelelően tud foglalkozni. Te is meg fogsz lepődni, hogy gyermeked már néhány napos rendszeres gyakorlással milyen sokat fejlődik.

A Kolping Hotelben egyedülállóan arra is gondoltak, hogy olyan ismereteket is el tudjál sajátítani, amelyekkel teljes biztonságban érzed a kicsidet. Gyermekedről egy percre sem vennéd le a szemedet? Pánikba esel, ha a legapróbb baleset is történik? Legszívesebben minden percben hívnád az orvost?

Ne aggódj, nem vagy egyedül. Szerencsére indult egy program, amelynek a segítségével elsajátíthatod azokat az ismereteket, amelyek akár életmentők is lehetnek. Ez a Léghajó Program a Kolping Hotelben. A program alatt olyan hasznos tanácsokat adnak a gyermek-rohamkocsi gyakorlott orvosai, amelyek hasznosak, ha a gyermeked betegség vagy baleset által veszélybe kerül.

Már alig várod, hogy többet is megtudhass? Részletes információk a babaúszó táborról és a Léghajó Programról >>>

Kriston Intim Torna Tábor: Hogy egy kicsit Te is kikapcsolódhass, és 100%-ig magadra figyelhess. A családodról közben gondoskodnak. Izgalmas témák, biztos szorítás minden női korosztálynak.>>>

Több apróságot is elvinnél Bobóországba? Most minden 5 éves kor alatti gyermeket ingyen vihetsz>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top