Család

Spórolj velünk pihenés közben!

Mi jut először eszedbe erről a szóról: spórolás? Összehúzott nadrágszíj, meg nem vásárolt ruhák a kirakatban, elhalasztott kikapcsolódás...

De biztos, hogy minderre szükség van? Segítségünkkel úgy is takarékoskodhatsz, hogy közben az egész család jól szórakozik, és te is kipihenheted magad.

Hogyan spóroljunk több tízezer forintot pihenés közben?

5 pénztárcakímélő tipp a bababarát alsópáhoki Kolping Hotel ajánlásával

1. tipp: Pihenni nem csak nyáron lehet!

Hónapok óta otthon vagy a babával, párodat pedig a vég nélküli munkanapok fárasztják? A kikapcsolódásra, a közös élményekre minden családnak szüksége van. Nyaralni azonban nem csak nyáron lehet! Az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország egész évben ezer programmal dübörög. A fő hangulatfelelősök, Andi, Anikó, Karolina óvó néni, na és persze maga Bobó, a víziló akár rossz időben is lekötik az örökmozgókat. És most még az ár is sokkal kedvezőbb!

Válassz a tavaszi ajánlatok és speciális programhetek közül! >>>

2. tipp: Keresd az akciós ajánlatokat!

Ha a jó időzítéssel a főszezoni árat megspóroltad, ideje, hogy tovább faragj a családi pihenés költségén. Keresd az akciókat! A Kolpingban márciusban 2 kedvezményes ajánlat közül is választhatsz.

Takarékosságodért pedig még egy extra jutalomban is részesülsz: elsőként próbálhatod ki a szálloda új fürdőrészlegét! Varázslatos fények a víz felszínén, pihentető hangjáték a hullámok mélyén, és csak ti ketten a pihenőágyakon összebújva: 100% romantika! És ne feledd, hogy közben gyermekedre szakértő munkatársak vigyáznak!


Fizess kevesebbet, romantikázz többet! – Uszodanyitási akció! >>>

3. tipp: Hívd a nagymamát!

Mit ér a wellness pihenés, ha közben egy percre sem tudsz kikapcsolódni az anyuka üzemmódból? Hiába kedves az óvó néni, te nem szívesen bízod másra a gyermekedet?

Vigyétek el a nagymamát is! Hidd el, pár nap intenzív együttlétért az unokáival ilyen gyönyörű környezetben igazán hálás lesz. És ez most neked egy filléredbe sem kerül!

 
Márciusban a Kolpingban INGYEN pihen a nagyi! >>>

4. tipp: Válassz ajándék programot!

Ha megvan a megfelelő időpont, és az akciót is kinézted, már csak egy teendőd maradt. Válassz az ingyenes programajánlatok közül! Tavasszal több speciálisan kisbabás családoknak összeállított program is vár:

  • Vidám csapat, jó hangulat, közös játék és éneklés.

Ez a babák kedvence, a Falovacska Muzsika >>>

  • Anyukák és nagyik figyelem! Formába hozó tippek szülés előtt, után és változó korban is.

10 órás Kriston Intim Torna tanfolyam ajándékba >>>

  • Mini bátorságtúra, 42 m-es babamaraton, és még több mozgalmas családi kaland.

Bori Babatornája téged is vár! >>>

5. tipp: Üdülési csekk a fiók mélyén?

Ugye nálatok is lapul otthon néhány ezekből a hasznos kis füzetekből? Itt az ideje, hogy elővedd őket! A családi pihenés így nem a bankszámládat terheli, és ha akciós időszakban váltod be, az üdülési csekk is sokkal többet ér!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top