nlc.hu
Család
A 10 legjobb őszi családi program

A 10 legjobb őszi családi program

Jönnek az esős napok, elbújnak a vidám napsugarak, és már most félsz, mit kezdesz majd a kis izgő-mozgó lurkóval odabenn? Ki mondta, hogy csak nyáron lehet tartalmas programokon részt venni? A Kolping Hotel segítségével összegyűjtöttük a 10 legjobb családi programot a borongós napokra. Válogass közülük kedvedre!

A 10 legjobb őszi családi program1. Bébi- és gyermek thai masszázs hét

Eredeti thai masszázstechnika – még szorosabb szülő-gyermek kapcsolat. A Kolpingban november 2. hetében elsajátíthatod a keleti masszázs csínját-bínját, hogy otthon a pihenés után is kényeztethesd a csöppséget. Sőt, ezen a héten az 5 év alatti gyermekek ingyen veletek tarthatnak.

2. Bobó születésnapja
Bobó, a szálloda házigazdája minden évben fergeteges bulit szervez szülinapja alkalmából, amire sok kis barátját meghívja. Szeretné, ha a te csemetéd is meglepné a jeles napon! Ne felejts el szólni neki.

3. Falovacska muzsika
Ha igazi babás-mamás programra vágysz, akkor a Falovacska muzsika foglalkozásán a helyetek. Itt garantáltan sok vidám pillanat, közös játék és éneklés vár rád és a babádra.

4. Gyerek úszótábor
Nagyobb gyerkőc is van a családban? Irány a gyerek úszótábor! Egy héten át a kis búvároké a főszerep a víz felett és víz alatt! Az úszónacit otthon ne felejtsd!

5. Ingyen pihen a nagyi
Szólj a nagyinak, most ingyen veletek tarthat! Meglátod, majd kiugrik a bőréből, ha meghallja, hogy gyermekeivel és unokáival tölthet pár napot!

6. Kriston Intim Torna
Jól esne néhány óra, mikor csak magadra koncentrálsz? Az intim torna tanfolyamon végre megteheted, és közben a család többi tagja sem fog unatkozni.

7. Süni zenebölcsi és zeneovi
Eközben a legkisebbeknek vidám, zenés foglalkozásokkal készülnek. De az apukákról sem feledkeznek meg. Miközben hasznos ismereteket szerzel, párod az új Bobó kávézó hatalmas kivetítőjén követheti a legizgalmasabb mérkőzéseket.

8. Babaúszó tábor
Régóta szeretnéd kipróbálni a kicsivel a babaúszást, de még nem volt rá alkalmad? A babaúszó táborban minden nap öröm a kis búvároknak és a szülőknek is! Fedezzétek fel együtt a víz alatti világot. És közben részt vehettek a Léghajó kurzuson, ahol hasznos tudásra tehettek szert a gyermekkori vészhelyzetek megoldásáról.

A 10 legjobb őszi családi program

9. Mikulás
A Nagyszakállú is ellátogat Alsópáhokra, hogy meglepje a gyerkőcöket. Ne felejtsétek otthon a kiscsizmát!

10. Ringató
Biztos hallottál már a Ringató foglalkozásokról. Szeretnéd átérezni a hangulatát? Most itt az alkalom! Sőt, a nagyit ezen a héten is ingyen elhozhatod!

Ugye nem is olyan unalmasak azok a szürke őszi napok? Lepd meg a családot egy vidám kikapcsolódással! Az egészben az a legjobb, hogy a családi pihenés közben olyan ismereteket sajátíthatsz el, amiket később otthon is kamatoztathatsz. És mindezt a Kolpingban a pihenés ára tartalmazza!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top