Család

FHB a Család Bankja

FHB a Család Bankja! Biztos háttér a család pénzügyeihez. Számlacsomagok, bankkártyák, megtakarítási ajánlatok, hitelek.

FHB LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK ÖSSZHANGBAN AZ ÖN ÉS CSALÁDJA IGÉNYEIVEL!

FHB a Család BankjaIntézze rugalmasan mindennapi pénzügyeit számlacsomagjaink segítségével. Bankszámlájáról kényelmesen teljesítheti a hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés, vagy csak egy telefonszámla átutalása. Válassza ki kínálatunkból az Ön egyedi igényeinek leginkább megfelelő számlacsomagot!

Gyakran utal, munkabérét bankszámlájára kapja? Szereti az internetes és a telefonos bankolás kényelmét? Sokszor vásárol bankkártyájával és közüzemi számláit csoportos beszedéssel egyenlítik ki? Akkor Önnek az FHB Optimum számlacsomagot ajánljuk, ingyenes számlavezetéssel, díjmentes tranzakciókkal.

Pénze akkor is kamatozhat, amikor nem köti le! Mindennapi pénzügyeinek intézéséhez kiváló megoldás az FHB Bónusz Standard számlacsomag, amelyen az elhelyezett összegre a jegybanki alapkamathoz kötött, magas látra szóló kamatot fizetünk, így biztos lehet benne, hogy a kamat mindig kedvező lesz, s a pénzt sem kell lekötni.

FHB Classic számlacsomagunkat az olyan nyugdíjas ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos a számlacsomaghoz kapcsolódó mérsékelt havidíj és az átlátható és kiszámítható díjstruktúra.

LAKÁST VÁSÁROLNA? ÉPÍTKEZNE VAGY KORSZERŰSÍTENÉ OTTHONA FŰTÉSÉT? DRÁGA HITELÉT CSERÉLNÉ KEDVEZŐBBRE?

Miközben egyes bankok szűkítették vagy teljesen fel is függesztették deviza alapú hitelezést, addig az FHB Banktól kedvezőbb kondíciókkal juthat hitelhez, mivel az FHB már csökkentette az euró alapú lakáshitelek és szabadfelhasználású jelzáloghitelek kamatát. Az árfolyamváltozásoktól tartóknak pedig októbertől kínáljuk új, forint alapú támogatott lakáshiteleinket, a bevezetéskor elengedjük az értékbecslési díjat.

További kedvezményként, az újonnan megnyitott Standard, Bónusz vagy Optimum lakossági bankszámla számlavezetési díját is elengedjük a hitel folyósításának hónapjától kezdődően, fél éven keresztül.

FHB a Család Bankja

CSÖKKENTSE BANKKÖLTSÉGÉT VÁLLALATI SZÁMLACSOMAGJAINKKAL!

Az FHB Bank a vállalkozások bankköltségeinek csökkentésére helyezi a hangsúlyt. Így ingyenes a számlanyitás és díjmentes a számlacsomag váltás, minden számlacsomaghoz 1 darab Maestro bankkártya az első évben díjmentes, valamint az FHB NetB@nk és az FHB Telebank is havidíj nélkül érhető el.

FHB a Család BankjaInduló és mikrovállalkozások számára kialakított FHB Start számlacsomagunkkal a cégek akár havidíjmentesen vezethetik nálunk számláikat, valamint külön kedvezményes FHB Partner számlacsomagot alakítottunk ki a könyvvizsgáló, könyvelő, adótanácsadó és ügyvéd ügyfélkör számára. Számlacsomag kínálatunkon túl igényfelmérést követően egyedi és rugalmas számlavezetési megoldásainkkal állunk a vállalati ügyfelek rendelkezésére.

A részletekről és további ajánlatainkról érdeklődjön az FHB bankfiókokban, az FHB TeleBank munkatársainál vagy a www.fhb.hu honlapunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top