nlc.hu
Család
Minden gyereknek ünnepi vacsorát!

Minden gyereknek ünnepi vacsorát!

Közeleg a karácsony, készülnek az ajándéklisták, formálódnak a menük, de sok család asztalára ilyenkor is csak egy tányér krumpli kerül. Jó esetben. Most akár te is tudsz ezen változtatni!

Minden gyereknek ünnepi vacsorát!A Gyermekétkeztetési Alapítvány és a magyar gasztrobloggerek egy olyan akció sikerét próbálják Magyarországon megvalósítani, amely Amerikában már több tízezer dollárnyi adományt gyűjtött össze. 15 magyar blogger az itthoni éhező gyermekek támogatására fogott össze, hogy saját, valamint ugyanennyi szervezet felajánlásaival pénzt gyűjtsenek a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére. Az adományért cserébe kapsz egy virtuális sorsjegyet, és december 18-án megnyerheted valamelyik felajánlott, különleges ajándékot.

A Menu For Hope akciót egy thaiföldi származású San Francisco-i gasztroblogger, Chez Pim találta ki. 2005 februárjában indította útjára blogján a kezdeményezést a délkelet-ázsiai földrengés és cunami áldozatainak megsegítésére. 17 másik gasztrobloggerrel egy menüsorba rendezett receptgyűjteményt ajánlottak fel az Unicefnek nyújtott adományokért cserébe.

Minden gyereknek ünnepi vacsorát!

 

2005 decemberétől már a világ minden tájáról ajánlanak fel különböző programokat a gasztrobloggerek. Ezeket az adományokért cserébe sorsolják ki a támogatók között.  

További részletekei a sokkicsi blogon vagy az alapítvány honlapján találsz erről a különleges lehetőségről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top