Család

Itt a családi pihenés új dimenziója!

A családi pihenés megszervezése bizony komoly fejtörést is okozhat: legyen a gyerek életkorának megfelelő program, jól felszerelt játszóház, pihentető wellness központ, finom ételek. De mindez mit sem ér, ha az éjszakát egy pótágyazott szobában összezsúfolódva kénytelen tölteni a család.

Az alsópáhoki Kolping Hotel eddig is egyedülálló családbarát szolgáltatásairól volt híres. Európai Uniós támogatással készült fejlesztéssorozatuk utolsó állomásaként azonban olyan új apartmanokat

alakítottak ki, ahol minden apró részletet valóban a családok igényeire szabtak.

Jobb, mint otthon

A különbség már az apartmanba belépve szembetűnő. Az előtérben levő gardróbszekrénybe az egész család holmija befér, végre nem kell reggelente a bőröndben derékig elmerülve kotorászni a kis zokni és popsikrém után. A mikró és cumisüveg melegítő minden apartmanban tartozék, így a bébiétel melegítés sem jelenthet gondot. És ha elkészült a tápszer vagy a püré, nincs is más dolgunk, mint hogy a néhány lépésre levő etetőszékbe beleültessük a gyereket (ami valljuk be néha már önmagában is komoly kihívás).

Itt a családi pihenés új dimenziója!Gyerekszoba, gyerekálom

Ugye mindannyian ismerjük a kényelmetlen pótágyon elhelyezett gyerekek álmatlan éjszakáit, amikor felváltva kéretőznek fel a szülők közé a franciaágyra?

Itt ezt végre nem kell megtapasztalnunk. A kicsiknek a gyerekszoba bizony szerelem első látásra.

A színes bútorok, a vidám kiegészítők, az emeletes ágy annyi kalandot rejtenek magukban, hogy azonnal birtokba veszik és szinte alig lehet kicsalogatni őket.


Kényelem és praktikum

Itt a családi pihenés új dimenziója!A fürdőszoba is praktikus, a hosszú mosdókagylónál akár egyszerre több családtag is készülődhet. Mellette pedig külön pultrészt alakítottak ki, ahol a babakád is biztonságosan elhelyezhető, és ami talán a legfontosabb: kényelmes magasságban, görnyedés nélkül fürdethetjük a kicsit.

A többi bababarát felszerelésről eddig nem esett szó, hiszen mindegy, hogy kétágyas szobát, 4 vagy 6 fős családi apartmant választunk, ezek megléte ebben a szállodában természetes. A kiságy, pelenkázó, fürdetőkád, bili, WC-szűkítő, pelenkatartó szemetes mind elmaradhatatlan bekészítés.

És bár bébifon a hotel bármelyik szobájába vagy apartmanjába kölcsönözhető, ezekben a családi apartmanokban már ez is fixen beépítésre került.

Itt a családi pihenés új dimenziója!Végre kettesben

A hálószoba kellemes hangulata, a modern, letisztult formák, és a kellemes színek harmóniát sugároznak, és a fáradt szülő bizony erős vágyat érez, hogy lehuppanjon a puha ágyra, mígnem egy idézetre bukkan az ágy fölött.Bár az elolvasása nem kis kihívást tartogat, megéri a nyakkitekerést, hiszen a szívet-lelket melengető üzenettel lesz igazán teljes az élmény.

További részletes információért látogasd meg a szálloda weboldalát a www.kolping.hotel.hu címen, és válaszd ki a családodnak legmegfelelőbb akciós ajánlatot vagy programcsomagot az ajánlatkereső segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top