Család

Gyerekbarát nyaralás – egy hely, ahol minden a gyerekekről szól

Amikor nyáron pihenni indul a család, gyakran a szülők nem is igazán tudnak pihenni. Minden a gyerekek körül forog: minél több programmal kössék le a figyelmüket és a szülők fáradtabban térnek haza a szabadságról, mint ahogy nekiindultak (x).

Az egész család életében fontos az a pár nap, amit főként nyáron, együtt tölt a família. A gyerekek sokszor már az aktuális nyaralásból hazatérve is a következő vakációt tervezgetik. Azt, hogy emlékezetessé tegyük a családi pihenést nem is olyan könnyű összehozni, még úgy sem, hogy számos lehetőség közül választhatunk.

Gyerekbarát nyaralás – egy hely, ahol minden a gyerekekről szól

Nemcsak a gyerekekre, de a szülőkre is gondolnak

A Kolping gyerekbarát hotel nem csak a gyerekekre, de a szülőkre is gondol. A lurkókra annyi program és elfoglaltság vár, hogy egyik ámulatból a másikba esnek: Bobóország – az ország legnagyobb szállodai játszóháza, illetve az óvodai szolgáltatás is a kisgyermekeknek lett kitalálva. De a szabadtéri játszótér és a gyermekmedencék is ezt a célt szolgálják. Eközben a szülők is élvezhetik a szálloda különböző szolgáltatásait – így mindenki pihen és mindenki kicsit magával foglalkozhat, persze aki igényli. Mert a szülők a gyerekekkel együtt is élvezhetik a szálloda rengeteg programlehetőségét.

Nézd meg a CafeTV összeállítását a hotelről!

 

 

Új apartmanok az István házban

Az István házban Magyarországon egyedülálló apartmanokat alakítottak ki, melyeket egyedi berendezéssel szereltek fel, hogy még különlegesebbé tegyék a családoknak a szállodában töltött napokat, és vendégekkel megismertessék a családi pihenés új dimenzióját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top