nlc.hu
Család
Ismerje meg Dr. Beckmannt: a család ruháinak védőszentjét!

Ismerje meg Dr. Beckmannt: a család ruháinak védőszentjét!

Előfordult már valaha, hogy úgy érezte több időt tölt a mosás előtti ruha szétválogatásával és mosásával, mint a saját családjával? Ha hiszi, ha nem létezik megoldás a problémára. És ne aggódjon, nem bejárónőre gondoltunk.

Ismerje meg Dr. Beckmannt: a család ruháinak védőszentjét!Hétről hétre hosszú időt eltölteni szortírozással a fürdőszobában nem egy leányálom. De nincs mit tenni, immár jól berögzült rutinmozdulatokkal válogatjuk ki a fehér ruhákat a színesek közül. Talán bele sem gondolunk, de az értékes idő elvesztegetése csak az egyik fele a történetnek. Hiszen, ha két turnusban mossuk a ruhákat – külön a fehéreket és külön a színeseket -, melyek gyakran egyszerre is beférnének mosógépünkbe, rengeteg vizet és energiát pazarlunk el. Ha tehát logikusan tekintünk végig az egész folyamaton, rájöhetünk, nem sok előnye van. Persze fontos, hogy ruháink megőrizzék eredeti színeiket, de milyen jó is lenne, ha mindezt egyszerűbben tudnánk megoldani.

Talán már mind hallottunk a színfogó kendőkről. Sokan sokfélét mondanak róla, amíg ki nem próbálják. Dr. Beckmann Színvédő kendője nem véletlenül vált vezető termékké és ragadt meg oly sok otthon fürdőszobájának polcán. Semmit nem kell másként tennünk, mint a szokásos nagymosáskor, leszámítva azt az „apróságot”, hogy többé nem szükséges szétválogatnunk a ruhákat. Ráadásul a színvédő kendő amellett, hogy magába szívja a ruhákból kijövő színeket, még a szennyeződésektől is véd.

Ismerje meg Dr. Beckmannt: a család ruháinak védőszentjét!

 

Ezután bátran moshatjuk együtt férjünk kedvenc színes ingét, farmerét és a gyerek új fehér rugdalózóját. Nincs több szennyes kupac kerülgetés, helyszűke a fürdőszobában és türelmetlenkedés a még mindig ki nem mosott kedvenc póló miatt. A Dr. Beckmann Színvédő kendőnek köszönhetően pénzt és időt takaríthat meg, melyet mind a családjára fordíthat. És még mondja valaki, hogy a hatékonyság nem párosulhat egyszerűséggel.

Tegyen egy próbát családja kedvéért!

Az ingyenes termékmintáért kattintson ide!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top