Család

Symbol Budapest

A Symbol Budapestben minden vasárnap déltől 16-ig a legkisebbeké a főszerep!

„Kedves Naplóm!

Ma délután anyuékkal és a tesóval a Symbolban voltunk ebédelni. Hétvégén mikor együtt a család anyuék mindig olyan éttermet keresnek, ahol mi is tudunk játszani, amíg ők ebédelnek. De ez volt eddig a legeslegjobb. Amikor beléptünk a kapun olyan volt, mint egy gyönyörű álom, én még ilyen szép helyen sosem voltam! Nagyon csodálkoztunk öcsivel. Csak néztünk körbe körbe. Aztán jött egy mosolygós néni és megmutatta az asztalunkat. Nélküle lehet, hogy el is tévedtünk volna, mert olyan, volt, mint egy mesés labirintus. Nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg érdekes program és sok szép játék várt minket. Meg sok új barátunk is lett. Először egy kedves néni mesét olvasott nekünk és mi babzsákokon hemperegtünk közben. Később kerámiákat festettünk, amiket ki is állítottak az étteremben. Volt bohóc is, aki lufiból hajtogatott nekem egy kutyát. Nagyon tetszik, most is itt van mellettem az asztalon. A tesóm sütött pizzát is igazi kemencében. Nagyon finom lett. Ráadásul még arcfestést is kért, úgy nézett ki, mint egy igazi kalóz! A nagyon pici gyerekek pedig az óriási szőnyegen mászkáltak. Amíg mi játszottunk, addig anyuék megebédeltek. Nagyon tetszett minden, így mondtam is anyunak, hogy minden vasárnap jöjjünk ide!

Pisti”

 

Symbol Budapest

 

A Symbol Budapestben minden vasárnap déltől 16-ig a legkisebbeké a főszerep! A ház központja, a Garden, igazi meseországgá, valóságos játszótérré alakul, ahol minden alkalommal szórakoztató és készségfejlesztő programokkal várjuk a családokat. Míg a gyermekekkel képzett óvónők foglalkoznak, addig a szülők nyugodtan pihenhetnek, és közben megkóstolhatják az Italian Fusion Restaurant vagy a Puskás Pancho Sport Pub ízletes ételeit!

 

Symbol Budapest

A Symbolban a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja a szívéhez legközelebb álló programokat és ételeket. Tegye próbára Ön is!

 

Symbol Budapest

 

Symbol Budapest

1036 Budapest, Bécsi 56.

www.symbolbudapest.hu

06 1 333 5656

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top