Család

Vásárolj sótéglát!

A sikeres gyűjtés után most újra segítséget kérünk egy nemes cél érdekében! Devecseren a vörösiszap-katasztrófa óta folyamatosan nagyon magas a szállópor-tartalom, és az óvodába járó gyerekek köhögnek, betegeskednek.
Vásárolj sótéglát! Olvass tovább!
Nemcsak gyógyít, szépít is a sós levegő

A Sóker Sóbarlang a következő levelet juttatta el szerkesztőségünkbe:

Megkeresett minket a Devecseri Óvoda vezetője, hogy tudnánk-e valamilyen sószobát létrehozni náluk, mert a vörösiszap-katasztrófa óta folyamatosan nagyon magas a szállópor-tartalom, és az óvodába járó gyerekek köhögnek, betegeskednek. Mivel saját forrásuk nincsen, a következő megoldást találtuk ki:

Vásárolj sótéglát!Mi (Sóker Sóbarlang) vállaltuk, hogy ingyenesen megépítjük a sószobát és sóhomokozót, és adományozunk egy sópárásítót az óvodának. Az alapanyagul szolgáló kb. 700 db himalájai sótégla és 600 kg sógranulátum összegyűjtésére pedig közösségi adománygyűjtést szervezünk Szabóné Bakos Katalin óvodavezetővel közösen. Eddig 578 sótégla gyűlt össze különböző felajánlásokból!!

A hiányzó kb. 120 sótégla összegyűjtéséhez kérünk további segítséget!
Ha egyetért a kezdeményezéssel és van rá lehetősége, kérjük, hogy egy-két sótégla megvásárlásával, vagy a Devecseri Óvoda Alapítványának juttatott pénzadománnyal járuljon hozzá a devecseri sószoba megépítéséhez, és ezzel az érintett devecseri és kolontári gyermekek egészségének javításához.
A gyűjtés február 4-ig folytatódik, az építést február 5-én kezdjük el Devecseren, az addig összegyűlt sótéglákból.

Ha egyetért a célokkal, kérjük, továbbítsa a FELHÍVÁST barátainak, ismerőseinek, ismerős cégeknek és szervezeteknek, fogjunk össze és segítsünk a devecseri gyerekeken!
A felhívás eredeti levele és az adománygyűjtés jelenlegi állása az alábbi honlapon olvasható:
http://devecserisoszoba.blog.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top