Család

Új társa van Ördög Nórának

A Sulibörze Országos Oktatási Roadshow védnöke lesz Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője, házigazdája pedig Sági Szilárd, a TV2 sztárja.
Új társa van Ördög Nórának Miért nem olvas a gyerek?

„Szívesen vállaltam, hogy védnöke legyek ennek az Oktatási Roadshow-nak, a Sulibörzének, hiszen én magam mindig is szerettem tanulni, a diákévek a mai napig közel állnak a szívemhez, és az oktatást nagyon fontos dolognak tartom. A jövő oktatási módszerei az „élményalapú” tanításra koncentrálnak és a Sulibörze éppen ezeket a legmodernebb eszközöket mutatja be. Színes és érdekes oktatási eszközöket a digitális táblától az internet összes lehetőségén keresztül. Persze a fő célcsoportunk a gyerekek, úgyhogy a játék, a zene, a sport, sőt a főzés is része a programnak” – mondta Ördög Nóra.

„Mivel a Kémia Éve jegyében telik ez a roadshow, a Sulibörzén főzéssel hívom fel arra a figyelmet, hogy a főzés is kémia, az ételek kémiai reakciók során jönnek létre. Én nem voltam valami jó tanuló, de ha olyan izgalmas oktatási eszközökkel tanítottak volna, mint a Sulibörzén, lehet, hogy engem is jobban lekötött volna a tanulás” – mondta a gasztrokibic, Sági Szilárd.

A nonprofit rendezvénysorozat első állomása Tatabánya. Majd Székesfehérvár, Veszprém és Szekszárd következik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top