Család

Elismerést a hétköznapi tündéreknek!

Időnként minden nő úgy érezheti, bűvészmutatványokra van szükség ahhoz, hogy összes szerepében megfeleljen. Az elismerés azonban minden nehézségen átsegíthet. Főleg ha szeretteinktől érkezik.

Család vagy karrier? Sokak számára ez nem dilemma, hanem „egyszerűen” csak megoldandó feladat. Gyermeket nevelni, háztartást vezetni és közben még a munkahelyen is jól teljesíteni az egyik legnagyobb kihívás. Százféle programot összehangolni, elvégezni feladatainkat és közben megőrizni kedvességünket, kiegyensúlyozottságunkat, szépségünket olyan teljesítmény, melyre joggal lehet büszke bármelyik sokoldalú nő.

 

Elismerést a hétköznapi tündéreknek!

 

 

A helyzetet az is nehezíti, hogy olyan „feladatról” beszélünk, amelyre felkészülni sem lehet igazán. Csak akkor derül ki, milyen leterhelt családanyának lenni, ha már nyakig benne vagyunk. A tapasztaltabbak jól tudják: hiába minden tervezgetés és okos elmélet, a végén úgyis az élet diktálja a tempót. Van azonban más is, amivel a gyakorlott anyukák tisztában vannak: azért akad, ami erőt ad a szürke hétköznapokra! Ilyen egy megértő közösség, vagy egy jó időben érkező, valóban praktikus tanács. És még valami: akár a legkisebb elismerés is. De vajon hogyan fejezhető ki a dicséret? Egy személytelen ajándékkal? Vagy egy olyan figyelmességgel, amitől ellágyul a szív? Egy szeretetteljes mondat például egy (amúgy szótlan és tüskés) kamasz fiú szájából többet érhet, mintha főztünket Michelin-csillaggal jutalmazták volna…

 

Egy nagyszerű kezdeményezés

 

A Tündérretikül.hu most lehetőséget kínál arra, hogy a családtagok, barátok, kollégák kifejezzék hálájukat a szívüknek kedves nőnek mindennapi teljesítményéért. Sőt, az üzenet akár óriásplakátokon vagy internetes hirdetéseken is megjelenhet. Ilyen üzenetet szeretnénk kapni? Vagy mi magunk küldenénk valakinek? A részletekről www.tunderretikul.hu/uzenet oldalon olvashatunk, ahol annak is utána lehet járni, milyen trükkökkel válhat könnyebbé a hétköznapok tündéreinek eseménydús élete.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top