Család

A szopós baba pedofíliára ösztönöz

Egy spanyol játékgyártó szopós babája nagy vitákat váltott ki. A baba mellé egy szoptatós melltartót is felvehetnek az "ifjú anyák", így a gyerekek játszva "etethetik meg" babájukat.
A szoptatós baba pedofíliára ösztönöz Barbie bevadult: csak erős idegzetűeknek

Spanyolországban 2009 óta már 30 ezer darabot adtak el a babából, amely azután lett vita tárgya, hogy az USA-ban és Angliában árulni kezdték. A babáról készült bemutató videó megtekintése után egy hozzászóló ezt írta: „Ez a játék sohasem lesz népszerű Amerikában, mert az emberek szexualitást vélnek majd felfedezni a szopó babában, hiszen úgy ítélik meg, hogy egy kislány alkalmatlan egy gyermek szoptatására.”

A szoptatós baba pedofíliára ösztönözA kislányokat szexualitásra buzdító babával kapcsolatban az egyik hírműsor egyenesen azt mondta: „Pedofíliára ösztönöz.” Néhány szülő pedig azért kritizálta a gyártót, mert szerintük a szopós baba ötlete a gyerekek korai érését erősíti, és a fiatalokat tinédzserkori terhességre ösztönzi.

A spanyoloknak azonban teljesen más a véleményük. Ott ugyanis az anyák el vannak ragadtatva, főként azok, akiknek már van második gyermekük is, hiszen ott a gyerek és az anya is együtt „etethetik” a babákat. A Bebe Gloton (torkos baba) nevet viselő játék egy újszülött baba, amely pontosan a szoptatás fontosságát hivatott „reklámozni”. A cél az volt, hogy a felnövekvő fiatalok számára természetes legyen a szoptatás. A baba teljesen olyan, mint bármelyik átlagos játék, de mellé egy virágformában végződő melltartószerű topot adnak, amit mellkasukra tehetnek a lányok. Amint a baba a virágokhoz ér, egy szopási mozgás indul el. Az élethű baba egy újszülött baba méreteivel rendelkezik és 44 eurós összegért bárki számára megvásárolható Európában és az USA-ban is.

 

Forrás: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top