Család

Spóroljunk együtt a gyerekkel!

Közeleg a nyár, sűrűsödnek a sporttáborok, családi programok. Ilyenkor gyerekeink távolabb kerülnek a megszokott sulis baráti körtől, így aztán lépten-nyomon tudni szeretnék, hogy kivel mi a helyzet. Neten és telefonon tartják a kapcsolatot, szervezik a következő közös programot.

Az biztos, hogy a telefonszámlára mindez rossz hatással van, ezért fontos, hogy még a szünidő előtt beszéljünk a zsebpénzről. Ne tiltásokkal, inkább tippekkel lássuk el, hogy minél többet hozhasson ki belőle!

Hogyan segíthetünk?

Egy laza díjcsomag

Vegyük át közösen, mire költ a tini legtöbbet: SMS, telefonálás, internetkapcsolat, stb.

Gondolkodjunk hosszú távon, nézzük át a pontgyűjtő akciókat, vadásszunk az interneten kedvezményeket nyújtó üzletek után. Keressünk olyan megoldást, ami kapcsolódik a mi telefonszámlánkhoz, így garantálva kedvezőbb percdíjakat.

Osszuk be együtt a telefonálásra szánt zsebpénzt szünidő végéig, nézzük meg mire elegendő.

Több mint telefonkártya

Egyre több olyan ajánlat van, ahol a telefonon elérhető szolgáltatások mellett további kedvezményeket vehetnek igénybe a fiatalok. Ilyen a Kapcsolat Fun Kártya is, amelyet bárki kiválthat, aki belép vagy már részese a T-Mobile Kapcsolat programjának.

A plasztik Kapcsolat Fun Kártyával a legmenőbb márkák is elérhetővé válnak, hála a folyamatosan megújuló százalékos kedvezményeknek.

Mivel már a gyerkőcünk is szeret márkás dolgokban járni, nem fog olcsóbb tornacipőt választani – neki „az az egy kell”! Ne próbáljuk meg lebeszélni, inkább nézzük át együtt az időszakos akciós ajánlatokat. Fogjuk ki közösen a legjobb ajánlatokat, és egyezzünk meg, kinek mekkora részt kell vállalnia az áhított tárgy árából.

Spóroljunk együtt a gyerekkel!

Csak semmi stressz

A fiatalok gyakran érvelnek előfizetéses telefon mellett. Sok szülő azt hiszi, ez kötelezően magas telefonszámlával járna, így marad a feltöltőkártyás változat. Erre is van megfelelő megoldás: ha a szünidei barátnős csevegésnek vagy a haveroknak küldött SMS-áradatnak kell határt szabni, itt a Fun Aranytárskártya díjcsomag, ami ötvözi a kedvező percdíjakon lebeszélhető havidíjú előfizetéses és a feltöltőkártyás telefonálás előnyeit. Amíg mi az előfizetést álljuk, addig gyermekünk megveheti zsebpénzéből a feltöltőkártyát.

További információk!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top