Család

Ketrecharcosnak képezi ikerlányait a bokszoló apa

A ketrecharc kemény és meglehetősen veszélyes küzdősport, még felnőtt férfiak számára is. Amerikában már óvodás korú kislányok is űzik.
Nézd meg a többi fotót is. Katt a képre!
Nézd meg a többi fotót is. Katt a képre!

A 4 éves, egypetéjű ikerlányok, Naomi és Danika Arellano gyakorlott ketrecharcversenyzők. Igen, versenyzők, hiszen az Egyesült Államokban egyre több szülő választja óvodás gyermekének ezt az igencsak erőszakos sportágat, sőt már ebben korosztályban is rendeznek versenyeket.

A gyerekek édesapja, Luis Arellano 15 éve bokszol, illetve űz különféle egyéb küzdősportokat. A kislányok az ő hatására kezdtek bele a ketrecharcba, a férfi pedig kifejezetten örül ennek, mert szerinte így nagyobb biztonságban tudhatja őket, hiszen meg tudják védeni magukat, ha például egy kutya vagy akár egy ember rájuk támad.

Az anyuka, Rita saját bevallása szerint szintén maximálisan támogatja, hogy az ikrek ezt a sportot űzzék. Sőt a kislányok alig 3 éves öccse is túl van már az első ketrecharcedzésein.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top