Család

Visszavonul a 6 éves szépségkirálynő

Édesanyja szerint az amerikai álmot valósítja meg kislánya, aki hatévesen felhagy ugyan a szépségversenyekkel, de továbbra is a karrierjére koncentrál. Valószínűleg mindez inkább az anyuka álma.

Visszavonul a 6 éves szépségkirálynőEden Wood eddig 300 szépségversenyen aratott győzelmet, a tengerentúlon valódi mini-sztár. Most édesanyjával – aki a menedzsere is egyben – azon munkálkodnak, hogy kiterjesszék a „Mini Eden Wood Birodalmat”: saját márkanévvel futó baldachinos gyerekágy-kollekciót, Edenről mintázott Barbie babát és egy önéletrajzi könyvet is piacra dobtak „A bölcsőtől a koronáig” címmel.

Mindez egy akkora kislánytól, aki még egy betűt sem tanult meg, de a show-biznisz már a kisujjában van. „Nagyon sok minden más van Eden életében, aminek semmi köze a show-műsorok világához. Amíg élvezi, addig csináljuk. Ha ő lesz az új Miley Cyrus vagy Selena Gomez, akkor legyen. De ha nem, az sem baj” – nyilatkozta a minisztár anyukája, aki szerint ha lánya így folytatja, olyan nevek nyomdokaiba lép majd, mint Oprah Winfrey.

Nemrég egy plázaturnét is szerveztek Edennek, ahol korábbi versenyzőtársaival adott műsorokat, többek között legújabb számait is hallhatták a rajongói. Anyja szerint Eden nagyon keményen dolgozott mostanában, és ez nagyon megterhelő lehet egy ilyen kislány számára. A menedzser-anyuka szerint ugyanakkor mindenképpen megéri a sok munka, hiszen bizonyára hamarosan megkeresik egy hollywoodi szerződéssel vagy a Disney csatornán egy saját műsorral. „És ez az igazi amerikai álom. Eden végzete” – nyilatkozta a lelkes édesanya. Lehet, hogy inkább az anyja van rá végzetes hatással…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top