Család

Amikor egy hotelben igazán beindul a családi gépezet

Bababarát apartman, családbarát hotel, gyerekbarát étterem... Szinte egymást érik a hangzatos szlogenek. A nyári szabadságolások idején csaknem minden szálláshely igyekszik kedvezni a családoknak.

Van azonban egy szálloda Magyarországon, ahol mindez már 15 éve természetes, és ahol a családi pihenést egészen új szemszögből közelítik meg. Az alsópáhoki Kolping Hotelben ugyanis szinte minden sarokban meglepő ötletek és meghökkentő részletek bújnak meg.

1.      Kismotoros sztráda unalmas közlekedő helyett

Kezdjük mindjárt az egyik legizgalmasabbal, az autóutak forgatagát idéző folyosói kalandokkal.  Az István apartmanházban ugyanis az országutat idéző szőnyegen az ajtókhoz zebra vezet, és a falon még valódi közlekedési lámpák is kaptak helyet. De ami aztán tényleg igazi őrület, hogy a kismotoros vendégsereg mindkét szinten valódi benzinkúton tankolhat meg.

2.      Egyedülálló apartmanok családokra szabva

Ugyanitt a szobák kialakítása sem mindennapi. A színes ajtók mögött valódi kis családi lakások bújnak meg, ahol a hangulatos szülői háló szomszédságában a kicsik színes gyerekszobákban pihenhetnek. Külön említést érdemel a fürdőszoba, ahol a dupla mosdókagyló mellett a babakád is biztonságosan elfér, és még egy extra zuhanyrózsával is könnyítik a fürdetést. A tusoló hangulatvilágítása pedig még a legfáradtabb szülőt is elvarázsolja.

Amikor egy hotelben igazán beindul a családi gépezet

 

3.      Kiváló házi bébiételek bioalapanyagokból készítve

A félpanziós ellátás itt nem csak a felnőttek kiváltsága, a legkisebbeket is gazdagon terített büféasztal várja. Esténként a tejpépek és üveges bébiételek mellett a szakácsok saját készítésű, biozöldségekből és -gyümölcsökből főzött finomságokkal is készülnek.

Amikor egy hotelben igazán beindul a családi gépezet4.      Bobó, a víziló hatalmas rajongóserege

A felsorolásból kihagyhatatlan Bobó, a gyerekek nagy barátja, aki naponta kétszer életnagyságban is megjelenik a szállodában. A lelkes aprónép ilyenkor olyan hévvel öleli körbe, hogy már-már a legnagyobb sztárokkal vetekszik a népszerűsége.

5.      Több száz négyzetméteres játszóház rossz idő esetére

Nem csoda, hogy Bobóország játékbirodalma annyi sok gyerek álma. A többtermes kalandvilágnak Magyarországon biztosan nincsen párja. A rengeteg játék és a szakképzett óvónők által szervezett programok mellett kétemeletes labdafürdős játékvár is várja a kis örökmozgó vendégeket.

6.      Ingyenes gyermek- és családi programok egész évben

Az óvodai programokkal azonban még nincs vége a közös kalandoknak, a kifejezetten családoknak szervezett programokon ugyanis minden generáció különleges élményekkel gazdagodhat. És nem csak a szünidei időszakokban! Itt ugyanis egész évben magas fordulatszámon pörög az élet: sakk ovi, babaúszó tábor, ringató foglalkozások, Helen Doron tanfolyamok, Zenebona program és természetbúvárhetek is várják a vendégeket.

7.      Hangulatos uszodai fény- és hangjáték a szülők örömére

Egy igazi kis wellness-szigetet hoztak létre a szülők feltöltődésére, ahol a gyerekricsajtól védve relaxáló fények és víz alatti hangjáték ölelésében engedhetik át testüket és lelküket a pihenésnek. Közben a kicsiket az óvodában szakértő felügyelet mellett tengernyi program várja, így nyugodtan merülhetnek el gondolataik belső világában.

Amikor egy hotelben igazán beindul a családi gépezet

 

Amikor egy hotelben igazán beindul a családi gépezet8.      Változatos szabadtéri lehetőségek a szabadidő tartalmas eltöltésére

És utoljára hagytam a mi legnagyobb kedvencünket, a 10 hektáros park nyújtotta rengeteg lehetőséget. A baba- és a kalandjátszótéren gyerekeink számos új barátságot kötöttek.

A trambulinokról pedig a minifarmon át egyenesen a pedálos gokart pályáig rohantak, hogy új cimboráikkal versenyt tekerve, majd az erdei kalandpark akadályait közösen leküzdve minden nap újra összemérjék ügyességüket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top