Család

Verekedni küldte kislányát az elvakult anya

Egy anyuka azt tanácsolta 12 éves lányának, hogy egy interneten kirobbant konfliktus miatt "régi vágású" módon verekedjen meg osztálytársaival.

A 12 éves New York-i lányt iskolatársai egy ideje a Facebookon zaklatták és fenyegették. Édesanyja megelégelte a helyzetet, és arra biztatta gyerekét, hogy ököllel rendezze a konfliktust.

A verekedést felvették videóra, itt épp az anyuka támad a lányra.
A verekedést felvették videóra, itt épp az
anyuka támad a lányra.

Fotó: dailymail.co.uk

A verekedés aztán az iskolaudvaron, a kiskamasz anyjának jelenlétében ki is tört. A 32 éves nő végig hangosan éljenezve drukkolt gyermekének a mindinkább elfajuló harc során, melyben mind a lány, mind pedig ellenfele súlyos sérüléseket szereztek. A verekedést egyedül a lány egyik osztálytársa próbálta leállítani, többek között úgy, hogy könyörgött a nőnek, avatkozzon be, ő azonban ehelyett szitkozódva leköpte és meg is ütötte a gyermeket.

A nőt a kiérkező rendőrök letartóztatták, óvadék ellenében távozhatott a rendőrségről. Utólag már kifejezetten bűnbánónak bizonyult, és könnyek között látta be, hogy helytelenül cselekedett, arra hivatkozott ugyanakkor, hogy elborult az agya és nem látott más megoldást, amivel véget vethetett volna az interneten zajló mocskolódásnak.

Az anya ellen eljárás indult, a gyermeket elvehetik tőle, és akár 1 éves börtönbüntetést is kaphat tettéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top