Család

LEGO Duplo “Kórház” készletek

A kis segítők most részt vehetnek a kórház izgalmas életében, valamint életmentő küldetésekben a mentőhelikopter segítségével.

A kórházakban mindig nagy a forgalom: itt mindenki segítséget kap, aki beteg vagy megsérült. Sok minden történik itt: mentőhelikopterek landolnak, mentőszirénák szólnak, az orvosok és a nővérek röntgeneznek és ellátják a betegeket.

Az új LEGO Duplo „Kórház” készletek közelebb hozzák a gyógyítás világát a kis orvosokhoz és nővérkékhez, az életkoruknak megfelelő módon, hogy megismerhessék és megtapasztalhassák azt. Mialatt a gyermekek különféle szerepeket játszanak, intenzíven használják kreativitásukat és képzelőerejüket, valamint motorikus képességeik is fejlődnek. Ezek a készletek kifejezetten a 1 1/5 éves és 5 év közötti gyermekek számára lettek tervezve, mind a témájukat, mind pedig a minőségüket illetően, ügyelve minden részletre. Mind magukban, mind pedig a többi Duplo játékkal kombinálva, hosszú időre lekötik és szórakoztatják  a kislányokat és a kisfiúkat egyaránt.

LEGO Városi kórházVárosi kórház – ahol a beteg gyorsan meggyógyul

A kórházban mindig zajlik az élet: mentőautók rohannak, helikopterek landolnak a tetőn, látogatók tolják a betegeket a kerekes székekben. Bence túl óvatlan volt a játszótéren és megütötte magát. Már rohannak is be vele a kórházba. A mentőautó vezetője még a szirénát is bekapcsolja! Amint megérkeznek, a kórház csapata szépen ellátja Bence sérülését. Az orvos sztetoszkóppal meghallgatja a szívét, a nővér röntgenfelvételt készít és orvosságot ad neki. Ettől hamarosan jobban lesz, és hazamehet. A Városi Kórház, sok kedves kiegészítővel, a 2–5 éves kisgyermekek kedvenc játéka lehet.

 

LEGO Városi kórházMentőhelikopter – már száguld is baleset színhelyére

Most mindenkinek igyekeznie kell! A mentőhelikoptert egy izgalmas esethez küldik. Egy nő megsérült egy balesetben, és gyorsan kórházba kell szállítani.

De semmi ok az aggodalomra: a pilóta egy szempillantás alatt a baleset helyszínére vezeti a helikoptert. Amint a nőt hordágyon betették a gépbe, a helikopter felszáll, és már siet is be vele a kórházba.

 

LEGO Városi kórház

 

Az ápolónő autója – mindig segítésre készen

Amikor az ápolónő épp nem a kórházban látja el a betegeket, kis piros autójába száll és meglátogatja  a betegeket otthon. Egy dolgot biztosan mindig magával visz: orvosi táskáját, amely orvosságosüvegekkel és sok egyéb, gyógyításhoz használt dologgal van tele. „Az ápoló autója” készlettel már 1 1/5 éves koruktól vidáman játszhatnak a gyerekek.

 

 További információk

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top