Család

Harmadszor is megnősült Paul McCartney

A 69 éves legenda és amerikai kedvese, Nancy Shevell vasárnap délután házasodtak össze.
Sir és Lady McCartney
Sir és Lady McCartney

Mindössze harmincan vettek részt a londoni Marylebone városháza házasságkötő termében megrendezett ceremónián: a pár legszűkebb családja és baráti köre, köztük a Beatles egykori tagja, Ringo Starr, és felesége, Barbara.

A menyasszonyi ruhát Paul McCartney lánya, Stella tervezte – aki híres divattervező –, a koszorúslány pedig a zenész előző házasságából született 8 éves kislánya, Beatrice volt.

Az 51 éves, tehetős amerikai családból származó Nancy férje révén – akit II. Erzsébet 1997-ben ütött lovaggá – immár a Lady McCartney címet viselheti.

Az épület előtt több száz fős tömeg ünnepelte az újdonsült házaspárt, akik lelkesen integettek és fotózkodtak, majd limuzinnal távoztak észak-londoni otthonukba a zártkörű esküvői vacsorára.

A fogadáson McCartney állítólag előadott egy vadonatúj dalt, melyet Nancynek írt, valamint megemlékeztek John Lennonról is, aki ezen napon ünnepelte volna 71. születésnapját.

A házaspár a héten az Egyesült Államokba repül, ahol sor kerül majd egy második ceremóniára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top