Család

Pszichológus kezeli Demcsák Zsuzsa gyerekeit

Egy évvel ezelőtt betörtek Demcsák Zsuzsáék otthonába, miközben ők éppen hazaértek. A gyerekek pszichológus segítségével dolgozzák fel a történteket – írja a Bors.

Amikor Demcsák Zsuzsa egy évvel ezelőtt gyerekeivel hazaért, betörőt talált az otthonukban. A bűnöző megijedt és kiugrott az erkélyen, de a gyerekek – a hatéves Benedek és az ötéves Tamara – máig nem tudják feldolgozni, ami történt.

„Hetekig nem léptek be a lakásba addig, amíg nem kapcsoltam fel mindenhol a villanyt. Féltek egyedül a szobájukban, nem szerettek egyedül maradni, velünk aludtak. Jobbnak láttam, ha pszichológus segítségét kérem” – mondta a Mokka műsorvezetője a Borsnak.

A szakember tanácsára Zsuzsa és férje a gyerekek előtt körbefújták a házat „betörővédő” spray-vel és „védőpajzsot képző” pizsamát is kaptak a gyerekek. Természetesen a lakást biztonsági rendszerét megerősítették „hagyományos” módszerekkel.

Pszichológus kezeli Demcsák Zsuzsa gyerekeit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top