Család

Bérelj kamubarátnőt!

Új, szexmentes pénzszerzési módot találtak a csinos, fiatal nők. Hiába, ha manapság minden a látszatról szól, miért ne lenne elég egy fiktív barátnő?
Cathy

Cathy

Forrás: Fiverr.com

A 23 éves New York-i egyetemista, Cathy díjazás ellenében vállalja, hogy 10 napig bárki kamubarátnője lesz. Az árban benne foglaltatik néhány közös fotó elkészítése, melyeket a megrendelő feltölthet például a Facebook-oldalára azzal, hogy a képen látható lány a barátnője. Emellett Cathy három darab üzenetet is ír a kuncsaft üzenőfalára, tetszőleges tartalommal. Némi felár ellenében természetesen pluszüzenetek is kérhetők. 

Cathy csak egy azok közül fiatal nők közül, akik manapság virtuális kamubarátnőként tesznek szert némi keresetkiegészítésre. Amerikában már erre szakosodott weboldalak is üzemelnek, ahol a kamubarátnők szolgáltatásaikat kínálják.

A potenciális megrendelők fényképes adatlapok, illetve a többi felhasználó által írt értékelések alapján válogathatnak több ezer lány közül. Akad olyan hirdető is, aki a bérlés idejére még a saját Facebook-adatlapját is hajlandó a kliens igényeinek megfelelően átformálni, és akár a státuszát is „Kapcsolatban”-ra változtatja, párjaként megjelölve a megrendelőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top