Család

Saját gyereke lehetne, mégis adoptálna Katherine Heigl

Már három éve, hogy megkapta kislányát, de Katherine Heigl ismét a tyúkanyószerepre vágyik. A furcsa az, hogy másodszor is az örökbefogadást választaná.

Saját gyereke lehetne, mégis adoptálna Katherine Heigl A Szilveszter éjjel című legújabb mozisiker 33 éves színésznője máris türelmetlenül várja, hogy újra anya legyen. Heigl és férje, Josh Kelley készen állnak a családbővítésre. Mint ahogy azt a Parent & Child magazinnak elmondta, Josh és ő már az eljegyzésük előtt felvetették az adoptálás lehetőségét. „Persze saját gyermekről is beszélgettünk, de úgy döntöttünk, hogy előbb örökbe fogadunk. És most megint ezt szeretnénk.” A szerelmespár 2007-ben házasodott össze és Naleight, a dél-koreai kislányt, két évvel később, 2009-ben vették magukhoz.

A Szingli fejvadász sztárja hevesen védi ezt az elgondolást: „Mindenki, aki még soha nem tapasztalta meg az örökbefogadás élményét, azt gondolhatja, hogy a szeretet a DNS-en át alakul ki bennünk. Hát én biztos voltam benne, hogy ez nem így van. Ők ugyanúgy a tieid. Az első pillanattól, ahogy a karodban tartod őket, ugyanolyan fokú szeretetet érzel irántuk, mint a saját gyermekeid iránt. Joshnak ezt meg kellett tanulnia, de olyan elfogadó és odaadó volt!”

Bár Katherine zenész férje tűnt elsőre nehezebb esetnek, végül pont ő volt az, aki megnyerte a kislány bizalmát. Naleigh nagyon biztonságban érezte magát az újdonsült apukával, és hamar egymásra találtak. „Nekem ez már nehezebb volt – vallja be a színésznő. – Kemény küzdelem; csak arra tudtam koncentrálni, hogy minél erősebb kötelék alakuljon ki közöttem és Naleigh között. De el kellett fogadnom, hogy nem könnyű ez az új szituáció a kislánynak sem, a bizalom nem órák alatt alakul ki.”

Saját gyereke lehetne, mégis adoptálna Katherine Heigl Katherine-nek kétségei voltak az anyaságával, képességeivel kapcsolatban, attól félt, hogy ő nem lesz olyan ösztönös, érzékeny szülő, mint a férje. „Josh, ha kell, a földön gurul, hogy megnevettesse Naleight. Én nem vagyok ilyen laza, ezért úgy éreztem: úristen, én nem az a fajta szülő vagyok, akit szerethet ez a kislány… Aztán rájöttem, hogy bizonyos értelemben én vagyok a kisgyerek. Én vagyok az egyetlen, akihez odajön, ha valami bántja, és már közös lefekvéses szertartásunk is van. Van egy takarója, amelyik rajta van, egy, amelyiket mindig az arcához szorít, és egy, amelyiket folyton magával visz mindenhová.”

Katherine Heigl ma Hollywood egyik legkeresettebb romantikuskomédia-színésznője, és a férje is sikeres énekes, de tisztában vannak vele, hogy józanul, racionalitások között kell nevelniük a kis Naleight. Katherine azt mondja, szigorúan figyel majd arra, hogy a kislányt normális morál szerint neveljék. „Erősen ragaszkodunk ezekhez a dolgokhoz, pont azért, amiért egy ilyen hollywoodi gyár vesz körül minket. Tisztában vagyunk vele, hogy jobban oda kell figyelnünk rá, hogy jó értékrenddel bíró felnőtt váljon majd belőle, és hogy tudatosuljon benne, milyen szerencsés helyzetben van illetve, hogy mi milyen szerencsések vagyunk, hogy vele élhetünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top