Család

3000 virágcsokor 70 év házasság alatt – a tartós kapcsolat titka?

1942 óta minden áldott héten vitt egy csokor virágot feleségének. Ha nem volt rá pénze, akkor maga szedte. Nem csoda, hogy most ünnepelték 70. házassági évfordulójukat.
1942
1942

A 88 éves Millie és egy évvel idősebb férje, Jack Mills a hétvégén ünnepelték hetvenedik házassági évfordulójukat. Ennyi együtt töltött év önmagában sem csekély teljesítmény, az idős, brit hölgy azonban vélhetőleg a Guinness Rekordok könyvébe is simán bekerülhetne akár – már ha lenne erre vonatkozó kategória –, mint a férjétől a legtöbb virágcsokrot kapott feleség. Jack ugyanis azóta, hogy házasságot kötöttek, minden héten legalább egyszer meglepte feleségét egy csokor virággal.

2012
2012

A nyugdíjas mérnök az évtizedek folyamán közel 6 és fél millió forintnak megfelelő összeget hagyott a virágárusoknál, de azt mondja, minden egyes penny megérte. Azokban az időkben sem feledkezett meg a romantikus gesztusról, amikor nem volt pénze virágra, olyankor ugyanis saját kezűleg szedett vadvirágokból állította össze a csokrokat.

A bájos házaspárnak három gyermeke, hat unokája és tizenkét dédunokája van. Egyik lányuk, Dee egy brit bulvárlapnak nyilatkozva megerősítette, amit persze kitalálni sem nehéz, hogy édesapja egy vérbeli, régimódi romantikus. 

A magunk részéről még sok-sok virágcsokrot kívánunk nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top