Család

Az életével játszik: 15 éve csak csibefalatot eszik a tini

Az orvosok figyelmeztetése ellenére sem tud lemondani kedvencéről, a csirkefalatokról a tinilány, aki még életében nem evett se gyümölcsöt, se zöldséget.

Életével játszik a 15 éve csak csibefalatokon élő tiniKórházba kellett szállítani, miután összeesett és alig lélegzett a 17 éves Stacey Irvine. Orvosai, akik döbbenettel vettek tudomást a birminghami lány durván egyoldalú táplálkozási szokásairól megállapították, hogy Stacey súlyos vérszegénységben és nyelvduzzanatban szenved. Vitaminokat írtak elő neki, amelyet még a kórházban elkezdtek injekciók formájában adagolni a betegnek.

Annak ellenére, hogy az orvosok szerint az életével játszik, a fiatal lány továbbra sem tud betelni kedvencével: „Már kezdem felfogni, hogy ez tényleg rossz nekem. A csirkefalat a kedvencem. A barátommal ketten szoktunk megenni egy húszas adagot sült krumplival – nyilatkozta nemrég a The Sunnak a kórházból időközben kiengedett Stacey.

A lány 39 éves anyja, Evonne azon van, hogy egy specialistához vigye a lányát, de eddig minden próbálkozása kudarcba fulladt. „Már teljesen belefáradtam a küzdelembe. Imádkozom, hogy segítséget kapjon, mielőtt túl késő lenne. Nem bírom nézni, ahogy az átkozott csirkefalatokat eszi. Egyértelműen megmondták neki, hogy belehal, ha így folytatja, de azt mondja, nem tud mást enni” – mondta elkeseredetten az édesanya, aki egyszer még éheztetéssel is megpróbálkozott, de hiába.

Stacey, a reggelit leszámítva, amely általában egy szelet pirítós, a panírozott csibecsodán kívül csak sült krumplit hajlandó enni. „Kétéves voltam, amikor megkóstolhattam a csibefalatokat. Annyira megszerettem, hogy később már csak azt akartam. Még csak rá sem bírtam nézni más ételekre. Anyukám évekkel ezelőtt lemondott róla, hogy mással kínáljon.”

A nuggets-hez járó plüssökkel is folyót rekeszthetne
A nuggetshez járó plüssökkel folyót rekeszthetne
Fotók: thesun.co.uk

Stacey-nek két testvére van, egy ötéves kisfiú és egy hároméves kislány, akik mindketten egészségesen táplálkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top