Család

Ki akarják lakoltatni a családot hangosan síró gyerekük miatt

A kislány annyira hangos, hogy olykor még az anyja is nehezen tudja elviselni.

Ki akarják lakoltatni a családot hangosan síró gyerekük miattA brit család, Nicola Baylis és élettársa, Tim Richold, valamint kétéves kislányuk, Skye hamarosan az utcán találhatják magukat, mivel ki akarják tenni őket albérletükből arra hivatkozva, hogy a gyerek túl hangosan sír.

A lakbért rendesen fizető, tisztességesen élő családra több tucat panasz érkezett a szomszédoktól a lakást bérbe adó ingatlanirodához, miszerint a kislány olyan hangokat ad ki, mint egy berregő motorkerékpár.

„Skye valóban nagyon hangosan sír, de a nevetése még hangosabb. Ő csak egy kisgyerek, akinek fogalma sincs arról, hogy mennyire hangos” – magyarázta az anya a The Sun című bulvárlapban. Bár Nicola egyfelől megérti a szomszédok álláspontját, megjegyezte azt is, hogy nekik még könnyű dolguk van, hiszen nem élnek együtt, egy légtérben, a nap 24 órájában a kislánnyal. „Skye szeret énekelni, nevetni és beszélgetni, de néha nekem is be kell fognom a füleimet, annyira hangos.”

A család tavaly novemberben ultimátumot kapott: vagy tesznek arról, hogy a gyerek ne zavarja a többi lakót, vagy menniük kell a lakásból. Mivel azonban a kislányt nem lehet „lehalkítani”, érdemben semmit sem tudnak tenni.

A család elkeseredésében bírósághoz fordult, várhatóan február végén döntenek a sorsukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top