Család

Disneylandben bujkált az “elrabolt” nő

Megrendezte saját elrablását, majd gyermekével és egymillió dollárral Disneylandbe szökött egy amerikai nő. Börtönbe megy.
Bonnie Sweeten

Bonnie Sweeten

Forrás: mommyish.com 

A 40 éves amerikai nő, Bonnie Sweeten összesen közel egymillió dollárt lopott el családtagjaitól és munkaadójától, majd felhívta a rendőrséget azzal, hogy őt és 9 éves lányát két férfi elrabolta, és épp egy fekete Cadillac csomagtartójában tartják őket fogva.

Miközben a rendőrség üldözőbe vette az állítólagos emberrablókat, a nő a lányával együtt – két másik gyermekét hátrahagyva –, hamis iratokkal a floridai Disneylandbe utazott és egy helyi szállodában szobát bérelt. Itt fogta el másnap a rendőrség.

Kiderült, hogy az asszony korábban több szélhámosságot is elkövetett, második férjének például azt hazudta, hogy jogi diplomája van, az ügyvédi irodában pedig, ahol asszisztensként dolgozott, rendszeresen meglopta a főnökét, oly módon, hogy a saját nevére és számlaszámára állíttatta ki a csekkeket.

Az asszony múlt heti tárgyalásán belátta, hogy amit tett, az kegyetlen és beteges dolog volt és megbánást tanúsított, a bíró azonban nem hatódott meg, és 8 éves börtönbüntetésre ítélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top