Család

Gwyneth Paltrow régi trükkel tartja egyben a családját

A színésznő elárulta, mi a titka nyolc éve tartó, boldog házasságának: minden este vacsorával várja haza a férjét. És együtt élvezik az ízeket, hiszem ő sem vonja meg magától a finom falatokat.

A 39 éves brit sztár nemrég a Harper’s Bazaarnak adott interjút, melyben bevallotta, hogy nem éppen a legfeministább elveket vallja a házasságról, de ragaszkodik hozzá, hogy minden este vacsorával várja haza férjét és két gyermekét, a hétéves Apple-t és az ötéves Mosest.

 
Gwyneth Paltrow régi trükkel tartja tartja egyben a családját
 
Gwyneth Paltrow régi trükkel tartja tartja egyben a családját
Fotók: dailymail.co.uk

„Kisiskolás gyerekeim vannak. Meg akarom őrizni a családomat és a házasságomat, ezért itthon kell lennem, amikor ők hazaérnek – magyarázta a színésznő, akit édesapja hasznos tanácsokkal látott el a házassággal kapcsolatban. – A szüleim harminc-egynéhány évig voltak házasok, az apám szerint azért, mert sosem ugyanabban az időben akartak válni. Úgy gondolom, egyszer szerelembe esünk, aztán néha ez elmúlik, aztán megint visszatér, de közben együtt maradunk, és minden egyes nehéz időszakban felfedezünk valami újat, amitől jobb lesz a kapcsolatunk.”

Gwyneth azt is elárulta, nem fog a botoxhoz fordulni, hogy megőrizze a fiatalságát: „El fogom fogadni a ráncaimat. Nem szeretem ezt a botoxdolgot.” A színésznő, akiről a Harper’s Bazaar márciusi számában egy egész fotósorozat jelenik meg, elmondta, hogy amikor nem méregtelenít, sosem vonja meg magától, amit megkíván: „Mindenfélét eszem, amit csak akarok. Szeretem a kenyeret, a sajtot és a bort, és ezektől lesz vidám és élvezhető az életem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top