nlc.hu
Család
“Bár vártam volna 30 éves koromig a házassággal!”

“Bár vártam volna 30 éves koromig a házassággal!”

A várandós színésznő, Jennifer Garner már hosszú évek óta irigylésre méltó életet él a népszerű színész, Ben Affleck oldalán. Most bevallotta, hogy lenne, amit másképp csinálna, ha újra kezdhetné.
Legújabb filmje premierjén
Legújabb filmje, a Butter premierjén

A harmadik gyermekét váró színésznő egy interjúban nemrég arról beszélt, mennyivel kényelmesebben érzi magát most, negyvenhez közeledve, mint fiatal korában, a pályája elején. „Ha tudtam volna akkor, hogy a legtöbb nő sokkal kényelmesebben érzi magát idősebb korában, vártam volna a házassággal 30 éves koromig” – nyilatkozta a The Sunnak a sztár, aki úgy gondolja, mindenki más életkorban válik érett nővé.

„A húszas éveimben házasodtam először, és a válás nagyon megviselt. Azt hittem, a válási statisztikák rám nem vonatkoznak. Összetört a szívem, amikor kiderült, hogy mégis. De túltettem magam rajta, és a házasságba vetett hitemet is megőriztem – vallotta be a színésznő, aki 2005-ben, 33 évesen házasodott össze Ben Affleckkel. – Ben nemcsak a férjem, mindenben számíthatok rá. Ő az én bázisom. Hihetetlenül szerető és nagylelkű ember. Éreztem, hogy jó apa lesz, és az is lett. Ha valami gond van, sokkal nyugodtabb tud maradni, mint én.”

Jennifer szerint a legjobb dolog a korosodásban, hogy az ember egyre magabiztosabbá válik. „Ha fel kell öltöznöm egy alkalomra, olyan ruhát választok, amelyben önmagam lehetek, másképp olyan, mintha jelmezt öltenék. Mindig megpróbálom leegyszerűsíteni a dolgokat. Imádom a koromat, és várom a negyvenedik születésnapomat. Ma már sokkal többet tudok az élet dolgairól, és úgy érzem, minél idősebb egy nő, annál szebbé válik. Önmagunk leszünk – és ez olyan dolog, amit 18 éveseknek nem lehet megtanítani” – mondta a színésznő.

Boldog házasok: Jennifer és Ben
Boldog házasok: Jennifer és Ben

Jennifer, aki harmincévesen az Alias című tévésorozattal szerzett hírnevet, bevallotta, hogy tiniként egy kisvárosban nevelkedett, és sosem tartozott a menő lányok közé. „18 évesen költöztem el otthonról, és nehezen találtam meg a helyem, kezdetben nagyon nem éreztem jól magam, távol a megszokott, idilli környezettől” – mondta a 39 éves színésznő, akit szülei vegyészmérnöknek vagy orvosnak szántak, de elfogadták a döntését, amikor színészetet kezdett tanulni.

Jennifer pályája lassan indult, de később annál sikeresebb lett. „A hírnév átka, hogy úgy érzed, nincs magánéleted, de nem panaszkodom, hiszen a jó dolgok ellensúlyozzák a rosszakat” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, hisz abban, hogy jól kell bánni az emberekkel, bárhonnan is jöttek vagy bármivel is foglalkoznak.

Jennifer Garner és Ben Affleck, akik egyébként valóban példás szülőknek számítanak hollywoodi körökben, két lánygyermekük, a hatéves Violet és a hároméves Seraphina mellé ezúttal fiút várnak. Az anyuka pocakját elnézve már nem sok lehet hátra a legkisebb testvér érkezéséig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top