nlc.hu
Család
Elmondom hát mindenkinek…2. fejezet

Elmondom hát mindenkinek…2. fejezet

Ugye Te is érzed a tavasz közeledtét? Mert én már igen! Jó, jó, a tél kegyes volt hozzánk, de valljuk be: ITT AZ IDEJE AZ ÚJJÁSZÜLETÉSNEK!

Hazafelé tartok… fázom, pedig már nincs olyan hideg. Úgy érzem, a téli hónapok alatt belül is megfagytam és most a tavasz első kacsintásaira kezdek felolvadni. Az egyetlen, ami most tartja bennem az erőt, a tudat: ez az én napom. Az a nap, amikor egy óra csak az enyém, hisz ma apa a soros, ő megy a gyerkőcökért. Itthon vagyok! Gyorsan a fürdőszobába! Egy kellemes, meleg zuhany, és zsupsz az ágyba, a meleg paplan alá.
Ugye Te is érzed a tavasz közeledtét?
Imádom, ahogy a zuhanyrózsából jön rám a meleg víz. Most valami édes és gyengéd illatra vágyom, hogy testem és lelkem felmelegedhessen. Kamilla!
Ez lesz ma az én kényeztetőm.

 

Ugye Te is érzed a tavasz közeledtét?
Izmaim ellazulásából tudom, hogy a kamilla simogató illata már eljutott agyam receptoraihoz is, és mostantól nemcsak a bőröm, hanem lelkem is új ruhába öltözik. Ezt a pillanatot vártam, és még nincs vége. Gyors törülközés, és most jön a hab a tortán! A bőröm egész télen dacos harcot vívott a hideggel. Ezért hálával tartozom neki. Finom „szomjoltót” kap egy Baba kamillás testápoló képében. Imádom, ahogy a krémes testápoló meglágyítja a bőrömet.

Aztán irány az ágy! Beburkolózok a paplanba. A kamilla illata beitta magát a bőrömbe és elkísért az ágyba is. Álomba zuhanok… egy gyönyörű, virágos réten vagyok… csak a méhek zümmögését hallani, de körös-körül néma csend… lefekszem a virágszőnyegre, bámulom a kék eget… nagyot szippantok a virágok illatával teli levegőből…

 

Ugye Te is érzed a tavasz közeledtét? És akkor hirtelen… valaki cuppanós, hideg puszit nyom az arcomra, és egy meleg, erős kéz megsimogatja arcomat. Kinyitom a szemem, és a világ legédesebb gyerekeit és legkedvesebb párját látom.

A kérdések azonnal özönlenek felém: Anyaa! Mi ez a finom illat az arcodon, és miért alszol?? Mosolyra húzódik a szám és azon töprengek, vajon hány percet is aludtam.

Az órára pillantok és megkapom a választ. 10 tökéletes perc alatt sikerült új testbe új lelket költöztetnem. Köszönöm Baba, a kamillás élményt!

További információk>>>

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top