Család

A vendégek kedvéért tartották meg az esküvőt

Te mit tennél, ha a kitűzött nagy nap előtt rájönnél, hogy már nem is szereted a választottadat? Biztos nem azt, amit egy elbizonytalanodott angol pár.
James és Kyra

A boldogtalan pár

Forrás: The Sun 

„Megvettük a gyűrűket, idilli volt a helyszín, és megtaláltam az álomruhám is. Minden tökéletes volt, kivéve a vőlegényt” – emlékezett vissza esküvőjére a 29 éves Kyra Wright a The Sun című lapban.

A menyasszony két héttel az esküvő előtt jött rá, hogy már nem szereti vőlegényét, Jamest, és képtelen lenne leélni vele az életét. A meghívókat azonban már kiküldték, 6000 fontot – azaz mintegy 2 millió forintot – költöttek a szervezés során, és közel 150 rokonuk és barátjuk készülődött a ceremóniára.

A vőlegény megérezte 

Kyra nem mert előhozakodni kétségeivel, azonban James ráérzett, hogy valami nem stimmel a párjával. „Tévét néztünk, amikor James egyszer csak nekem szegezte a kérdést, hogy még mindig hozzá akarok-e menni? Tudtam, hogy ez az egyetlen esélyem, hogy kihátráljak a házasságból egy olyan férfival, akit már nem szeretek, ezért megmondtam, hogy nem. Nagyon dühös lett” – mesélte a fiatal nő.

A jegyespár viszont egyetértett abban, hogy nem mondhatják le az eseményt, hiszen rengeteg embernek okoznának ezzel csalódást. Megegyeztek, hogy látszólag végigcsinálják az esküvőt, viszont a papírokat nem írják alá. Kapóra jött, hogy a hivatalos házasságkötésre nem magán a ceremónián, hanem két nappal korábban, anyakönyvvezető előtt került volna sor, mivel az általuk választott helyszínre nem kaptak engedélyt. 

Senki sem sejthette 

Kyra az esküvő előtt elmondta édesanyjának, hogy mire készülnek. Az asszony közölte lányával, hogy élete legnagyobb hibáját követi el, és megpróbálta rábeszélni, hogy mégis valóban menjen hozzá vőlegényéhez, a fiatal nő azonban hajthatatlan volt.

Az esküvőn a páron és a menyasszony anyján kívül senki sem tudta, hogy színjáték zajlik. „Ahogy végigsétáltam a széksorok között a nászinduló hangjaira, semmit nem éreztem. Amikor letettük a házassági esküt, észrevettem, hogy James szeme megtelt könnyekkel. Azt hittem, belehalok, hogy így kell látnom.”

A szertartás után annak rendje és módja szerint elkészültek az esküvői fotók, elfogyasztották a vacsorát, a pár kedélyesen elbeszélgetett a vendégekkel, sőt még táncoltak is. Senki sem sejthette, mi zajlik a háttérben.

Mással lett boldog 

Kyra és James az esküvő után még 3 hónapig éltek együtt, de ez idő alatt már alig beszéltek egymással. Amikor a család és a barátok megtudták, hogy elváltak útjaik, mindenki megdöbbent, hiszen a tökéletesnek tűnő esküvő után mindenki azt hitte, hogy boldogok egymással. „Amikor elárultam, hogy az esküvő csupán színjáték volt, érthető módon igen vegyesen fogadták.”

Fél évvel később Kyra újra találkozott egy régi barátjával, Briannel. Kapcsolatuk hamarosan szerelemmé alakult, és a nő azóta teherbe is esett a férfitól. Azóta két gyermekük született és nemrég össze is házasodtak – ez az esküvő már 100 százalékban valódi volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top